Van de zonlicht (HK) Software Co., Ltd

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productende sleutel van de bureau 2019 vergunning

Online de Vergunnings Zeer belangrijke Huis en Student For Pc van Activeringsoffice 2019

Online de Vergunnings Zeer belangrijke Huis en Student For Pc van Activeringsoffice 2019

Online Activation Office 2019 License Key Home And Student For Pc
Online Activation Office 2019 License Key Home And Student For Pc Online Activation Office 2019 License Key Home And Student For Pc Online Activation Office 2019 License Key Home And Student For Pc

Grote Afbeelding :  Online de Vergunnings Zeer belangrijke Huis en Student For Pc van Activeringsoffice 2019 Beste prijs

Productdetails:
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1pc
Verpakking Details: E-mail
Levertijd: 1 uur
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T
Gedetailleerde productomschrijving
Versie: Office 2019-Vergunnings Zeer belangrijk Huis en Student Activering: online
Het verschepen: e-mail Taal: meertalig
Bewerker: 1,6 GHz of sneller, kern 2 Geheugen: 4 GB RAM; 2 GB RAM (met 32 bits)
Hoog licht:

De online Activering Office2019 geeft Sleutel vergunning

,

1.6GHz Office 2019-Vergunningssleutel

Online de Vergunnings Zeer belangrijke Huis en Student van Activeringsoffice 2019

Beschrijving


Vernieuw uw ervaring met Office 2019
Met Office 2019 genieten het Huis & de Student van de basiselementen om de meesten uit de Office Home & Studentenervaring te krijgen.

Office-het Huis & het Studenten 2019 gebruik zijn één van de beste productiviteitsreeksen beschikbaar op de markt. Dank aan geavanceerde softwareoplossingen die in het programma worden gebruikt, het biedt onvergelijkelijke aanpassingsvermogen en functionaliteit aan, die het werk gemakkelijk en intuïtief maken.

Huis & Studenten de versies van de reeks van 2019 bieden de essentiële componenten aan: Word, Excel, en PowerPoint.

Deze drie zullen u helpen uw werk en studietijd met een verscheidenheid van nuttige eigenschappen thuis organiseren. Creeer het winkelen lijsten, schoolpogingen, en meer gebruikend Word; bereken huisbegroting en creeer formules in Excel; herdenk de belangrijkste familiegebeurtenissen of maak indruk op leraren met uitstekende presentaties in PowerPoint. Office-Huis en de Student 2019 werden erkend door de gebruikers en ontvingen gunstige overzichten voor zijn gemak en nut.

Bureau voor huisgebruik


Office-het Huis 2019 is een perfect hulpmiddel om u te helpen uw huisactiviteiten uitvoeren van dag tot dag. Installeer het op uw apparaat en laat het u door creatieve opties leiden. Wil een brief schrijven aan verre relatief en hen uitnodigen voor een familiebijeenkomst. U kunt dat met Office Word 2019 doen. Het programma biedt een verscheidenheid van doopvonten en stijlen aan, die zeker in handig zullen komen als u uw nota een klein beetje wilt geven meer talent.

Excel is een perfect hulpmiddel om te gebruiken wanneer u de huisbegroting wilt berekenen. Sla eenvoudig in de aantallen en laat de software zijn magisch doen. Excel is ook een perfecte oplossing voor andere soorten berekeningen, die tot grafieken, enz. leiden. Het is een programma uw huisbureau u voor zal danken.

Office PowerPoint is een zeer nuttig hulpmiddel om het bericht op een opzichtige manier over te komen. Wil uw ouders om u een huisdier te kopen overtuigen? Waarom niet een presentatie maken die alle redenen verklaren waarom u verdient. Het werkt ook volkomen tijdens familiefuncties, waar u kunt een slideshow samenbrengen die al shenanigans en de domheid herdenken, u en uw verwanten waren tot in de dagen voorbijgegaan.

Perfectioneer voor studenten


Het leven van studenten is niet gemakkelijk. Met al druk van omhoog het houden van de rangen en het maken van een goede indruk, is het moeilijk om zich op elk ding volledig te concentreren. Dank aan Office-Studenten 2019 reeks u kan minstens een deel van de verantwoordelijkheid aan de software verlaten. Bijvoorbeeld, Word 2019 – een zeer nuttig hulpmiddel voor studenten van alle leeftijden. Met het, zullen uw pogingen altijd tevredenstellend aan het oog zijn en aan hoogste MBA normen geformatteerd. Selectie van doopvonten en stijlen, regelbare marges, kopballen en footers, verwijzingen – alle noodzakelijke componenten van het grote school schrijven verzamelden in één programma.

Een ander zeer nuttig hulpmiddel voor studenten om te gebruiken is Office Excel. Niet alleen is het perfecte software om het even welke soorten berekeningen, maar het kan ook voor het creëren van grafieken en lijsten worden gebruikt, die pogingen, presentaties en meer zullen aanvullen.

Sprekend van presentaties, Office PowerPoint. Een krachtig slideshow-maakt hulpmiddel, perfectioneert voor het maken van presentaties aantrekkelijker. De software biedt diverse soorten overgangen, verhogingen en meer aan, die elke slideshow uniek en spectaculair maken.


Met de laatste versie van -bureau 2019, het Huis & de Student de meest geavanceerde eigenschappen van alle andere vorige versies zoals Word, Excel, en de capaciteit ontvangen om krachtige visuele presentaties te maken. -de het bureau 2019 Huis & Student voorzien zijn eindgebruikers van ongebruikelijke, krachtige, creatieve eigenschappen en de kenmerken die is maakt

  • Excel: Office Excel 2019 overschrijdt verwachtingen verbetert uw inleidingen met een betere manier om te schrapen, ongebruikte grafieksoorten en meer componenten gepland om ervaringen, patronen, en openingen te onderscheiden om uw informatie te gebruiken. Bovendien, gebruikend de visuele grafieksoort, zal de Chronologie u verschijnen een regeling van gelegenheden in chronologisch over een rechte beweging van tijd schikt.
  • Word: Word Office 2019 maakt het eenvoudiger om Word, Excel, PowerPoint, Gezichtspunt, en OneNote met Office 2019-Word Donker Thema te zien. Office 2019-Word biedt extra het leren hoogtepunten en apparaten, titels, correcte afbeeldingen, inhoud aan verhandeling en meer de beschikbaarheidsverbeteringen aan.
  • PowerPoint: Het bureau PowerPoint 2019 bevoegdheden een rijkere en energiekere inleiding ontmoet, tellend de gemakkelijke verwezenlijking van cinematic beweging, die de beweging van 3D voorwerpen in uw dia's toepassen, terwijl kunnend tussen segmenten binnen stuiteren schikt u kiest.

Systeemvereisten


Bewerker: 1,6 GHz of sneller, kern 2

Geheugen: 4 GB RAM; 2 GB RAM (met 32 bits)

Harde schijf: 4 GB van beschikbare schijfruimte

Vertoning: beeldschermresolutie 1280 x 768 (met 32 bits vereist hardwareversnelling voor 4K en hogere)

Grafiek: De versnelling van de grafiekhardware vereist DirectX 9 of recenter, met WDDM 2,0 of hoger voor Vensters 10 (of WDDM 1,3 of hoger voor Vensters 10 de Update van Dalingsscheppers)

Besturingssysteem: Vensters 11, Vensters 10, Windows Server 2022, Windows Server 2019

Online de Vergunnings Zeer belangrijke Huis en Student For Pc van Activeringsoffice 2019 0

Contactgegevens
Sunlight (HK) Software Co.,Ltd

Contactpersoon: Sammi

Direct Stuur uw aanvraag naar ons