Van de zonlicht (HK) Software Co., Ltd

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Producten Windows 8,1 Productcode

Nieuw Windows 8,1 Productcode Professionele Vergunning online

Nieuw Windows 8,1 Productcode Professionele Vergunning online

New Windows 8.1 Product Key Professional License Online
New Windows 8.1 Product Key Professional License Online New Windows 8.1 Product Key Professional License Online New Windows 8.1 Product Key Professional License Online

Grote Afbeelding :  Nieuw Windows 8,1 Productcode Professionele Vergunning online Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Modelnummer: Windows 8,1 Productcode
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 5PC
Prijs: USD
Verpakking Details: Sleutel
Levertijd: 0.5-1 u
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T
Levering vermogen: 5PC, 30MINS
Gedetailleerde productomschrijving
Productnaam: Windows 8,1 Productcode Gebruiker: 1 gebruiker
Activering: Online Levering: E-mail
Tijd: 30mins MOQ: 5PC
Hoog licht:

30mins Windows 8

,

1 Productcode

Nieuw Windows 8,1 Productcode Professionele Vergunning online

Beschrijving

Windows 8,1 Productcode is een evolutie van de Provisie van Windows 8 voor een wereld waar de grote apparaten met een krachtige inzameling van essentiële ap en de cloud- diensten in paren gerangschikt zijn.

Dit is de nieuwe Vensters, en het heeft voor de manier levend u ontworpen. Het heeft vooruitgegaan, leverend het beste van nieuw
hardwareontwerpen en technologieën.
Het is persoonlijk, aanbiedend een waaier van keuzen die apparaten, en vertoningen overspant.
U krijgt een selectie van grote ap. Meer wolk-aangedreven vermaak. Meer communicatie en olagopties, en een beter Web met nieuwe het doorbladeren en onderzoekservaringen.

Met alles wij op onze apparaten doen, niet het zou groot zijn om het samengebracht allen te hebben? De nieuwe Vensters brengt alle dingen samen wij, volledig met een fantastische inzameling van ap voor de manier wij leven.
Verbind aan vrienden op Skype, schop terug met Xbox, ontdek nieuwe ap in de Windows Store, en gebruik definitief de wolk om alles gesteund te houden.
De vensters houdt tempo met ons leven, ongeacht waar wij zijn of waar wij gaan.
Het beste van allen, alles op Vensters wordt ontworpen om goed samen te werken. Het resultaat is een ervaring die ons productiever, creatief, en mededeelzaam helpt zijn.

Met Vensters, kunnen wij worden meer gedaan en meer pret hebben doend het.

Eigenschap

 • Alle App Weergeven. Dit organiseert al uw ap in één georganiseerde plaats voor het gemakkelijke beheren van al uw ap en toegang van your het meest meestal gebruikt ap allen in één plaats.
 • Klantgerichte Interface. Deze versie geeft de gebruiker nieuwe achtergronden en als thema heeft (wat met geanimeerde componenten) om pret met aan te passen en te hebben. Ook, staat het de gebruiker toe om de grootte en de kleur van de veelvoudige tegels voor kleurencoördinatie en individualiteit aan te passen.
 • Ap het sorteren. Deze versie zet automatisch al uw ap in het beginmenu niet. Het geeft elke app zijn eigen tegel (dat) klantgericht is zonodig in te dienen.
 • Het schermmogelijkheden. De gebruiker kan aan vier ap, in hun eigen venster, afhankelijk van de grootte van het scherm tegelijkertijd lanceren. Dit staat de gebruiker toe om hun werk of sociaal leven vanuit vele invalshoeken te controleren.
 • Ap. In deze versie, ap kan andere ap lanceren. Bijvoorbeeld, zeg u enkel een grote tekening in uw creatieve studio beëindigde, kunt u het rechtstreeks delen om zonder het moeten te tjirpen Twitter manueel openen.
 • Autocomplete. Het onscreen toetsenbord komt met autocomplete. Dit is wanneer het toetsenbord veelvoudige suggesties om sneller geeft te typen. Deze eigenschap wordt ook bijgewerkt door Bing zodat het huidig tendensen en jargon in het autocompletewoordenboek kan opnemen.
 • Startknop. Dat is juist ik zei starter. Dit is één van de eigenschappen die de consumenten werkelijk wilden terug brengen. Deze veiligheidsdeken maakt de gebruikers comfortabel wanneer georganiseerd blijven. Ik beteken wij scheelen van gewoonte zijn.
 • Snelkoppelingenmenu. Dit menu heeft sluiting en teken uit opties.
 • Leerprogramma. Het leerprogramma met deze versie is volledig interactief. wil ervoor zorgen dat hun klanten het gebruik van alle delen en speciale eigenschappen van dit besturingssysteem kunnen volledig optimaliseren.
 • De Kijker Media Player van de venstersfoto. heeft ons rug twee van de voornaamste componenten gegeven die de gebruikers nodig hebben. Zij houden hun familiefoto's georganiseerde, belangrijke documenten, en beheren elk van hun mediabestanden. Media Player was een gebruikelijk nietje vele jaren en de gebruikers krijgen het achter.
 • Windows Store. De Windows Store werd zeer gereorganiseerd. Dit heeft voor veel gemakkelijkere navigatie gemaakt om ap en de updates te vinden u wenst.
 • Photosynth. Dit is een nieuw foto's bewerkenhulpmiddel. Dit is één van die nieuwe dingen voor de creatieve ziel in ons allen. Deze component helpt de gebruiker om mooie panoramas en andere schitterende het uitgeven verhogingen te creëren.
 • Outlook. Er is een prachtige nieuwe versie van Outlook binnen uw Venstersbureau 2013. Dit heeft helpen om de veiligheid en de ontvankelijkheid van het programma te verbeteren. Het helpt u die beantwoorden het lastige werk e-mail sneller en veel gemakkelijker.
 • Één Aandrijving. Dit is de nieuwe dossier ontvangende dienst die met Vensters 8,1 komt. Dit staat voor de veilige olag van dossiers in de wolk toe. Dit programma heeft zijn eigen persoonlijke eigenschappen die het voor iedereen ontzagwekkend maken willen hebben.

Vensters 8,1 Prodownload

Gemakkelijker, sneller en efficiënter om Vensters 8,1 Proinstallatie ISO of exe dossier te krijgen. De download vergt slechts wat tijd.
Vermijd verschepen, veiliger dan kopend een valse kleinhandelsdoos.
Sparen voor uw zak!
Voorzie vrije downloadverbinding voor Vensters 8,1 Pro per e-mail (als u nodig hebt, gelieve ons een e-mail te verzenden).
De gemakkelijke download, kopieert de verbinding die wij in uw browser hebben voorzien en binnengaan gedrukt, zal het beginnen als u download goedkeurde.

Talen: Engels, Duits, Frans, Spaans, Italië, Rus, Japanner, etc.

Contacteer ons

Als u om het even welke vragen of problemen hebt, te verzenden gelieve eerst ons e-mail alvorens geschil of eis te maken. Wij zullen zo spoedig mogelijk antwoorden op u.

Nieuw Windows 8,1 Productcode Professionele Vergunning online 0

Contactgegevens
Sunlight (HK) Software Co.,Ltd

Contactpersoon: sales

Direct Stuur uw aanvraag naar ons