Van de zonlicht (HK) Software Co., Ltd

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenOffice 365-Producten

Online Zeer belangrijk de Ondernemingsabonnement van Office 365 E3 Zeer belangrijke Jaar 10 Gebruikers

Online Zeer belangrijk de Ondernemingsabonnement van Office 365 E3 Zeer belangrijke Jaar 10 Gebruikers

Online Key Office 365 E3 Enterprise Subscription Key One Year 10 Users
Online Key Office 365 E3 Enterprise Subscription Key One Year 10 Users Online Key Office 365 E3 Enterprise Subscription Key One Year 10 Users

Grote Afbeelding :  Online Zeer belangrijk de Ondernemingsabonnement van Office 365 E3 Zeer belangrijke Jaar 10 Gebruikers Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: De V.S.
Merknaam: software
Modelnummer: bureau 365 E3
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1
Prijs: $1-$700
Verpakking Details: vergunningssleutel, geen doos
Levertijd: 2hours
Betalingscondities: paypal, usdt, btc, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1pcs-10000pcs
Gedetailleerde productomschrijving
Fabrikant Part Number: CSP-STND-7f2feb0c3091 Eigenschappen: 1 jaarabonnement
GESTEUND PLATFORM:: Vensters GESTEUNDE VERRICHTINGSsystemen: Vensters 10, Vensters 8,1, Windows 8, Windows 7
MINIMUMgeheugen: 2 GB
Hoog licht:

Online Zeer belangrijk Office 365 E3

,

De Sleutel van het de Ondernemingsabonnement van Office 365 E3

,

Online Zeer belangrijk Office 365 E3 10Users

online zeer belangrijk de Ondernemingsabonnement van Office 365 E3 Zeer belangrijke Jaar 10 Gebruikers

Office 365 Onderneming E3 is een intelligente en integrale oplossing die iedereen om samen veilig creatief toelaat te zijn en het werk. Hoewel in het leven geroepen voor imperia, kan het Office 365 Enterprise E3 ook voor middelgrote en kleine ondernemingen worden gebruikt die geavanceerde veiligheid en productiviteitseigenschappen vereisen.

Het krijgen van de meesten van uw werknemers vereist gevend hen alle hulpmiddelen die zij hebben vereist. Voor een basisniveau, dat betekent gevend hen de krachtige tekstverwerker, de spreadsheet, en de presentatieprogramma's en meer gevonden in Bureau (Word, Excel, en PowerPoint), maar u moet ook hen moderne hulpmiddelen geven die hen om effectief in alle manierenondernemingen toestaan te communiceren nu. Dat betekent ook efficiënte en goed-georganiseerde e-mail, gemakkelijk en betrouwbaar videoconfereren, en kwaliteitsoverseinen en programma's voor delen van bestanden.

Beschrijving
Office 365 E3 jaarlijks is perfect voor kleine en middelgrote ondernemingen geinteresseerd in het toelaten van hun gebruikers met grotere productiviteit, efficiency, en veiligheid, terwijl het elimineren van de ruzies van het beheren van on-premiseshardware en toepassingen.

Office 365 E3 omvat 1 TB van dossierolag per gebruiker, gewaarborgd uptime SLA van 99,9%, jaarlijks bijkomende steun, en Active Directory-integratie. Office 365 E3 steunt jaarlijks een mobiel aantal arbeidskrachten en is toegankelijk over veelvoudige apparaten, met inbegrip van PCs, Macs, Android-tabletten, Android-telefoons, iPad, en iPhone.
Office 365 Vergunning van het Ondernemingse3 de Jaarlijkse Abonnement - beweeg vooruit uw zaken.

Krijg de recentste Bureaudesktop en de mobiele toepassingen, plus de geïntegreerde die samenwerkingsdiensten, aan geavanceerde nalevingseigenschappen en volledige IT macht worden gekoppeld.

Office 365 Onderneming E3 - de Eigenschappen omvatten:

Bureaubureaublad-app. Office 365 Onderneming E3 omvat Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, SharePoint, OneDrive, en -Teams. Elke gebruiker kan Bureaubureaublad-app op 5 PCs of Macs installeren

Mobiliteit. Het Weergeven en geeft Bureaudocumenten met Bureaumobiele toepassingen gebruikend uit enkel browser op Vensters, iOS, en Android-apparaten. Elke gebruiker kan Bureaumobiele toepassingen op 5 telefoons en 5 tabletten installeren
Document en e-mailtoegangsbeheer. Het Rights Management Services beperkt toegang tot documenten en e-mail aan specifieke mensen die, die iedereen verhinderen anders te bekijken of hen uitgeven.
Bureau voor het Web. Creeer en geef Word, OneNote, PowerPoint, en Excel-documenten van browser uit.
E-mail en kalenders. De gebruikers zaken-klasse e-mail door rijk en vertrouwd Outlook ervaart u kan van uw Desktop of van Webbrowser toegang hebben tot. Krijg een 100GB-brievenbus per gebruiker en verzend gehechtheid tot 150MB.
Hub voor groewerk. Verbind uw teams aan -Teams in Office 365, waar het praatje, de inhoud, de mensen, en de hulpmiddelen samen leven. Gebruik Teams om programma's te plannen, taken toe te vertrouwen, en met andere ap en middelen te verbinden.
Werkschemaautomatisering. Bouw geautomatiseerde werkschema's tussen ap en de diensten om berichten te krijgen, synchroniseren dossiers, verzamelen gegevens, en meer met -Stroom, geen vereiste codage.
Onlinevergaderingen. Gastheeronlinevergaderingen met audio, HD-video, en webconferenties. Uitzendingsvergaderingen online voor maximaal 10.000 mensen die met enkel browser op bijna om het even welk apparaat kunnen samenwerken.
Het professionele digitale storytelling. Met Slingering kunt u het in dienst nemen, interactieve web-based rapporten, presentatie, bulletins, opleiding, en meer gemakkelijk tot stand brengen, juist van uw telefoon, tablet, of browser.
Dossier olag en het delen. Word de olag van unlimited1 OneDrive van toegankelijk overal, op om het even welk apparaat. Deel gemakkelijk documenten met anderen binnen en buiten uw organisatie en controle die elk dossier zien en kunnen uitgeven.
De ondernemings videodienst. Stroom van gebruiks de gemakkelijk te creëren, te beheren, en aandeelvideo's veilig over uw organisatie.

Online Zeer belangrijk de Ondernemingsabonnement van Office 365 E3 Zeer belangrijke Jaar 10 Gebruikers 0Online Zeer belangrijk de Ondernemingsabonnement van Office 365 E3 Zeer belangrijke Jaar 10 Gebruikers 1

Office 365 Enterprise E3 (per jaar)
E-mail en kalenders De gebruiks zaken-klasse e-mail door rijk en vertrouwd Outlook ervaart u kan van uw Desktop of van Webbrowser toegang hebben tot gebruikend Outlook Web App. Onlinevergaderingen Gastheeronlinevergaderingen met audio, HD-video, en webconferenties over Internet. Sluit me aan bij vergaderingen met één enkele aanraking of klik van smartphone, de tablet, of PC van uw keus.
Skype-Uitzending Uitzending Skype voor Commerciële vergaderingen over Internet aan maximaal 10.000 mensen die in browser op bijna om het even welk apparaat kunnen aanwezig zijn. Omvat naar keuze Bing Pulse voor opiniepeiling en gevoel volgen het in real time, en Yammer, om dialoog tijdens de uitzending toe te laten. Connectiviteit de bedrijfs van Skype Verbind aan ander Skype en Skype voor Bedrijfsgebruikers via chatbericht, spraakoproepen, en videogesprekken, en laat mensen uw beschikbaarheid met uw onlinestatus kennen

Contactgegevens
Sunlight (HK) Software Co.,Ltd

Contactpersoon: sales

Direct Stuur uw aanvraag naar ons