Van de zonlicht (HK) Software Co., Ltd

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenOffice 365-Producten

Van het de Ondernemingsabonnement van Office 365 E3 Zeer belangrijk 1 Jaar 25 Gebruikers online Sleutel

Van het de Ondernemingsabonnement van Office 365 E3 Zeer belangrijk 1 Jaar 25 Gebruikers online Sleutel

Office 365 E3 Enterprise Subscription Key 1 Year 25 Users Online Key
Office 365 E3 Enterprise Subscription Key 1 Year 25 Users Online Key Office 365 E3 Enterprise Subscription Key 1 Year 25 Users Online Key

Grote Afbeelding :  Van het de Ondernemingsabonnement van Office 365 E3 Zeer belangrijk 1 Jaar 25 Gebruikers online Sleutel Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: De V.S.
Merknaam: software
Modelnummer: bureau 365 E3
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1
Prijs: $1-$3000
Verpakking Details: vergunningssleutel, geen pakket, geen doos
Levertijd: 1hour
Betalingscondities: paypal, usdt, btc, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1-10000pcs
Gedetailleerde productomschrijving
Productomschrijving: Office 365 (Plan E3) Categorie: Online & de toestel gebaseerde diensten - bureautoepassingen
Taal: Alle talen Vergunningstype:: gebruiker 25
Vergunning Tarifering: Volume, niet Platform In het hele bedrijf Details: Vernieuwt de Open het Programmaupdate van , aan de Wolk
Hoog licht:

De Sleutel van het de Ondernemingsabonnement van Office 365 E3

,

De Sleutel van Office 365 E3 25Users online

De Sleutel van het de Ondernemingsabonnement van Office 365 E3 - 1 Jaar 25 Gebruikers online sleutel

Office 365 Enterprise E3: moderniseer uw Bureau en productiviteitsinfrastructuur zonder enig compromis. Het wordt ontworpen voor ondernemingen die een krachtige Bureaureeks plus een brede die waaier van de productiviteitsdiensten vergen aan rijke nalevingseigenschappen en volledige beheersmogelijkheden worden gekoppeld voor IT. De hulp beschermt de gegevens van uw bedrijf en houdt uw zaken met onderneming-rang veiligheid en beschermingshulpmiddelen volgzaam. Verminder uw IT overheadkosten en houd op herstellend servers. Office 365 geeft u hoogst configureerbaar beleid en een gewaarborgde 99,9% uptime, financieel gesteund SLA, zodat kunt u meer tijd doorbrengen beherend uw kernzaken.

Zullen de echte gebruikers van Office 365 onvergelijkelijke voordelen krijgen, die omvatten:

Verstrekt de gesteunde Serviceovereenkomst van financieel (SLA) een 99,9% uptimewaarborg, die u vrede van mening geven wanneer het over de dienstbeschikbaarheid komt.
De geavanceerde veiligheidspraktijken, vijf lagen van veiligheid en pro-actieve controlehulp houden de brandkast van klantengegevens.
Uw gegevens zijn altijd van u. Wij zijn verantwoordelijk voor het bewaken van uw gegevens en het beschermen van uw privacy.
Stel en leid Office 365 op bedrijfsniveau zonder enige IT deskundigheid op. Het toevoegen van en het verwijderen van gebruikers nemen slechts een paar notulen.
Er is geen behoefte om voor versieverbeteringen te betalen; uw abonnement omvat reeds updates. De nieuwe eigenschappen zullen regelmatig opgesteld worden aan Office 365-klanten.
Beheer gebruikersreferenties en toestemmingen. Eenmalige aanmelding en synchronisatie met Active Directory.
-de Steun stelt telefoon en online antwoorden beschikbaar, hoe te middelen, en de kans met andere Office 365-klanten communiceren om u te helpen installatie voltooien en snel kwesties bevestigen.
Gebruiks echte Bureau en de diensten over platforms en apparaten, en gebruiks echt Bureau ap op mobiele apparaten zoals Vensterscomputers, MAC-computers, iPads, iPhones, Androids, en meer.
Brandkast van ingebouwde virussen of Trojans.

versieverschil
Er zijn vele versies van Bureau op verkoop, zoals: Office 2016, Office 365-Home Edition, Persoonlijke Uitgave, Bedrijfsuitgave, Enterprise Edition enz. Volgens de officiële verklaring van van deze versies, vertegenwoordigen zij verschillende gebruiksbehoeften en zijn geschikt voor verschillende groepen mensen, en de klanten kunnen volgens hun behoeften kiezen. Zo wat is het verschil tussen hen? Nemend Office 2016 en Office 365 Enterpriseuitgave als voorbeelden, is deze complexe kwestie zeer eenvoudig te verklaren.

Office 2016 is gelijkwaardig aan een promotie en betere versie van de vorige versie van Office 2013, terwijl Office 365 een volledig verschillende versie van de vorige traditionele betekenis, de wolkendienst in de vorm van abonnementstijdschriften is.

Het zelfde ding: er zijn diverse die componenten algemeen door Bureau worden gebruikt.
Het verschilding:
Office 2016: Het is een bureaureeks op een PC wordt geïnstalleerd die. Zodra gekocht, hebben de gebruikers eeuwige gebruiksrechten. Geen vrije verbeteringen tenzij de Software Assurance wordt gekocht. Beperkt tot gebruik op één PC/Mac en kan niet naar andere apparaten zijn veranderd of worden overgebracht. Slechts is de aanvankelijke technologie inbegrepen wanneer geïnstalleerde steun
bureau 365: Verstrek toepassing + de dienst de Gebruikers de huurmethode maandelijks of jaarlijks gebruiken, kunnen betalen, en blijven de laatste versie van Bureausoftware gebruiken. Tegelijkertijd, kunnen zij de 3 belangrijke online diensten, toegang tot e-maildiensten hebben, chatberichten en de audio en videovergaderservices, de gedeelde samenwerking & de het Bureausoftware van de documentenbeheerdiensten kunnen op maximaal 5 PCs/Macs, 5 tabletten en 5 smartphones onder één gebruikersbenaming worden geïnstalleerd om vrije technologie of toegang te verlenen tot ondersteunende diensten zoals abonnementen en het factureren
Installeer op MAC

Stap 1: Open de Bureaupagina en login voor uw Office 365-rekening. Na het het programma openen, installeert de klik „Bureau Ap“ in de hogere juiste hoek.

Stap 2: Klik „Extra Installatieopties“ in het snelmenu.

Stap 3: U zult „Office 2016 voor (geadviseerd) MAC“ in de pop-upitempagina zien installeren, klikt hieronder „Install“ beginnen Bureau te installeren ap.

Stap 4: Browser zal beginnen die het dossier te downloaden wordt vereist om de toepassing te installeren, en het dossier te openen nadat de download volledig is.

Stap 5: Begin die app installeren.

Stap 6: De Overeenkomst van de softwarevergunning.

Stap 7: Bevestig het „Bestemmingsvolume“ en „Installatietype“.

Stap 8: Het installeren.

Stap 9: Nadat de installatie succesvol is, open „Launchpad“ van het systeem.

Stap 10: Daar zult u het Bureau app zien u enkel installeerde.

Stap 11: Open één van hen (b.v. Word) en u is klaar te gaan. Klik „Teken in“ in de hogere linkerhoek aan login aan de dienst u, zoals uw persoonlijk Office 365 of Office 365 van uw organisatie, SharePoint wenst.

Vorm Mobiele de Postcliënt van Outlook

1. Installeer Mobiele de Postcliënt van Outlook voor iOS

Stap 1: Ga de mobiele telefoondesktop in, klik „App Store“, onderzoek naar „ Outlook“, klik „Get“ om de installatie te voltooien.

Stap 2: Open geïnstalleerd „ Outlook“ app, ga de Office 365-rekening en het overeenkomstige wachtwoord aan login in.

Vertrouwelijke herinnering: Wanneer het vormen van Office 365- datgebruikers door 21Vianet in werking worden gesteld, klik „Uitwisseling“ in de stap van het toevoegen van een rekening.

2. Office 365 E3
Office 365 E3 is een reeks van cloud- productiviteit ap en de diensten die met van de informatiebescherming en naleving eigenschappen komen.
Krijg de Office-toepassingen u en liefde aan één lage maandelijkse prijs door tot Office 365 opdracht te geven Ondernemingse3 CSP vergunning en maandelijks abonnement van Mijn Keussoftware kent. Voor één lage maandelijkse prijs kunt u toegang tot essentiële programma's zoals Outlook, Word, Excel, PowerPoint, Toegang, OneNote en Uitgever ertoe brengen om uw zaken aan nieuwe hoogten aan te drijven. De essentiële productiviteitstoepassingen zijn beschikbaar wanneer en waar u hen nodig hebt, die u toestaan om uw zaken aan de wolk te nemen die, die barrières oplitsen en werknemers grotere vrijheid toestaan de manier te werken die voor hen juist is.
• Elke gebruiker kan Office Mobile op maximaal 5 PCs/Macs, 5 tabletten en 5 telefoons installeren.
• Bescherm informatie met berichtencryptie, beheer van rechten, en de preventie van het gegevensverlies voor e-mail en dossiers.
• Bescherm collectieve gegevens door veiligere toegang tot collectieve middelen te verlenen en het veilige delen van gevoelige informatie toe te laten binnen en buiten de organisatie.
• Gebruiksediscovery en brievenbusbehoud om het wettelijke naleving en e-mail archiveren te vergemakkelijken.

Installeer Mobiele de Postcliënt van Outlook voor Android

Stap 1: Ga de mobiele telefoondesktop in, klik „App Store“, onderzoek naar „ Outlook“, en voltooi de installatie.

Nota: Als de Android-telefoon Google Play niet in China kan worden gebruikt, of de vooraf ingestelde de toepassingsolag van Android telefoon niet Outlook Mobiel vinden, kan zoeken voor en de olag van de de telefoontoepassing van derdeandroid downloaden in de zoekmachine; dan ga de mobiele telefoondesktop in, klikken „peul“, onderzoek naar „ Outlook“, klikken „Install“.

Stap 2: Open geïnstalleerd „ Outlook“ app, ga de Office 365-rekening en het overeenkomstige wachtwoord aan login in.

Vertrouwelijke herinnering: Wanneer het vormen van Office 365- datgebruikers door 21Vianet in werking worden gesteld, klik „Uitwisseling“ in de stap van het toevoegen van een rekening.

3.Inbox geconcentreerde optiemontages (inbox en andere inboxes) (neem de iOS versie als voorbeeld, kunnen andere versies lichtjes verschillend zijn)

Geconcentreerde Inbox laat u snel uw belangrijkste e-mail vinden. Het scheidt uw inbox in twee lusjes - „concentreer me“ en „andere“. Belangrijkste e-mail zijn op het Geconcentreerde lusje, maar de gebruikers kunnen tot andere berichten op anderen nog toegang hebben tabel.

Van het de Ondernemingsabonnement van Office 365 E3 Zeer belangrijk 1 Jaar 25 Gebruikers online Sleutel 0Van het de Ondernemingsabonnement van Office 365 E3 Zeer belangrijk 1 Jaar 25 Gebruikers online Sleutel 1

INSTALLATIEmethode: Digitale Download GESTEUNDE GEBRUIKERS: Gebruiker 25
GESTEUNDE APPARATEN: 5 PCs/Macs, 5 Tabletten, 5 Telefoonsapparaten GESTEUNDE INSTALLATIES: 15 Installaties
VERGUNNINGStype: Abonnement VERGUNNINGSterm GEBRUIK: 1 jaar
EIGENSCHAPPEN: 1 jaarabonnement GESTEUND PLATFORM: Vensters

Contactgegevens
Sunlight (HK) Software Co.,Ltd

Contactpersoon: sales

Direct Stuur uw aanvraag naar ons