Van de zonlicht (HK) Software Co., Ltd

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenOffice 365-Producten

Activering Zeer belangrijk Office 365 Onderneming Pro plus het Jaarlijkse Abonnement van E3

Activering Zeer belangrijk Office 365 Onderneming Pro plus het Jaarlijkse Abonnement van E3

Activation Key  Office 365 Enterprise Pro Plus E3 Yearly Subscription
Activation Key  Office 365 Enterprise Pro Plus E3 Yearly Subscription Activation Key  Office 365 Enterprise Pro Plus E3 Yearly Subscription

Grote Afbeelding :  Activering Zeer belangrijk Office 365 Onderneming Pro plus het Jaarlijkse Abonnement van E3 Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: De V.S.
Merknaam: software
Modelnummer: Office 365 Enterprise E3
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1
Prijs: $1-$3000
Verpakking Details: geen doos, slechts sleutels
Levertijd: 0.5hour
Betalingscondities: paypal, usdt, btc, alibaba, T/T, Western Union, L/C
Levering vermogen: 1pcs--10000pcs
Gedetailleerde productomschrijving
Productomschrijving: Office 365 (Plan E3) - abonnementsvergunning (1 jaar) - gebruiker 25 Producttype: Abonnementsvergunning - 1 jaar
Categorie: Online & de toestel gebaseerde diensten - bureautoepassingen Vergunning Qty: gebruiker 25
Hoog licht:

Office 365 Onderneming Pro plus

,

Office 365 Enterprise Pro plus E3

activerings zeer belangrijk Office 365 Enterprise Pro plus het Jaarlijkse Abonnement van E3

De exclusieve voordelen van Office 365 E3 en van Office 365 E5
Uitwisseling online
Het werk slimmer met 100 GB van zaken-rang e-mail en kalender.
OneDrive voor het werk
Gebruik overal van 1 aan 5+-TB van persoonlijke wolkenolag op om het even welk apparaat. 1 gemakkelijk aandeeldocumenten met andere gebruikers binnen en buiten uw organisatie, en controle die elk dossier bekijken en kunnen uitgeven.
Informatiebescherming
Bescherm informatie met de basisencryptie en Office 365 e-mail van het Bureaubericht en het verliespreventie van dossiergegevens.
SharePoint online
De olag, aandeel en beheert inhoud, kennis en ap met Online SharePoint. Verbeter groewerk, vind informatie snel, en werk foutloos over uw organisatie samen.
Azure Information Protection
De controle en de hulp beschermen e-mail, documenten, en gevoelige gegevens u buiten uw bedrijf deelt.
Extra Nalevingseigenschappen
Voeg kernediscovery en fundamentele controle aan nalevingsmogelijkheden toe.
Eigenschappen
Krijg tot populaire Bureautoepassingen toegang. De Office 365 Enterprisee3 klanten kunnen van de volledige eigenschappen van vele industrie-standaardbureausoftware genieten. Hier is wat omvatte is:
Word — Creeer professionele documenten met de belangrijke tekstverwerkertoepassing op de markt. Word geeft u de capaciteit om documenten uit te werken die van bedrijfsrapporten aan bulletins zich gemakkelijk uitstrekken.
Excel — De industrie-standaard spreadsheeting die toepassing door miljoenen ondernemingen wordt gebruikt. Voer formules, vergelijkingen, en het aangeven in uw documenten uit om krachtige gegevens tot stand te brengen.
PowerPoint — Laat uw creativiteit vrij in werking stellen terwijl het maken van visueel tijdig het in dienst nemen, interactieve presentaties. Gebruik pre-gemaakte overgangen, animatie, malplaatjes, beeld & tekst het uitgeven van, evenals het digitale inkten uw projecten verder om te verbeteren.
Outlook — Betrouwbaar beheer voor uw e-mail, contacten, kalender, nota's, en andere persoonlijke informatie. De synchronisatie en beheert gemakkelijk veelvoudige rekeningen.
OneNote — Neem controle over uw persoonlijk die en het werkleven met nota's in een logische, hiërarchische structuur worden gebouwd. Wat tot OneNote een essentieel te gebruiken hulpmiddel maakt is zijn oneindig uitzetbare aard, die gebruikers toestaat om zo vele notitieboekjes en pagina's tot stand te brengen zoals nodig.
Haal voordeel uit de 99,9% uptime zaken-geconcentreerde diensten. Het werk met belangrijke zakelijke services die uw organisatie de kans om aan een succesvol tarief geven te groeien. Maak het gemakkelijker dan ooit om projecten en het werk samen met teamleden door Office 365 te delen.
OneDrive — De olag, overdracht, en heeft toegang tot uw dossiers in de wolk door de uit grote olag van OneDrive voordeel te halen. Wanneer het kopen van een jaarlijks Office 365 Enterprisee3 abonnement, brengt u 1 TB waarde van ruimte ertoe om dossiers overal te behandelen van in de wereld.
SharePoint — Creeer gemakkelijk websites voor uw op te slaan, te organiseren, te delen organisatie zich, en toegangs kritieke informatie van om het even welk gemachtigd apparaat. SharePoint-de websites kunnen door meeste belangrijke Webbrowsers, met inbegrip van -Rand, Internet Explorer, Google Chrome, en Mozilla Firefox worden betreden.
-Teams — Communiceer en werk samen met teams in veelvoudige Bureautoepassingen zoals Word, Excel, en PowerPoint. De gastheeronlinevergaderingen met audio en videogesprekken, verzenden direct berichten en verblijf belast met elk project uw team overneemt.
Office Online-functionaliteit. Het werk met online versies van verscheidene populaire toepassingen van de Bureaureeks van het comfort van uw Webbrowser. Wanneer het kopen van Office 365 Enterprise E3, kunt u online versies van Word, Excel, en PowerPoint gebruiken.
Greepvergaderingen op grote schaal met Skype voor Zaken. Gebruiks high-definition videoconfereren dat tot 250 deelnemers kan in een keer impliceren. Duw verder de grenzen door uit te zenden aan maximaal 10.000 unieke kijkers zonder het moeten uw veiligheid en gebruiksderdeplatforms offeren.
Het professionele storytelling door Slingering. Creeer en deel interactieve en het in dienst nemen rapporten, presentaties, bulletins, of opleidingsdocumenten. De slingering maakt het gemakkelijk om deze materialen van uw browser, mobiel apparaat, of tablet net te delen en uit te zenden.
Het werk over veelvoudige platforms en apparaten. Het Office 365 Enterprise E3 staat elke gebruiker toe om aan veelvoudige apparaten met steun voor diverse platforms zoals iOS, MacOs, Android, en Vensters te werken. De synchronisatie uw montages, projecten, en dossiers om aan te werken gaat of gebruikt veelvoudige werkruimten.

Activering Zeer belangrijk  Office 365 Onderneming Pro plus het Jaarlijkse Abonnement van E3 0

Office 365 Enterprise E3 (per jaar)
E-mail en kalenders De gebruiks zaken-klasse e-mail door rijk en vertrouwd Outlook ervaart u kan van uw Desktop of van Webbrowser toegang hebben tot gebruikend Outlook Web App. Onlinevergaderingen Gastheeronlinevergaderingen met audio, HD-video, en webconferenties over Internet. Sluit me aan bij vergaderingen met één enkele aanraking of klik van smartphone, de tablet, of PC van uw keus.
Skype-Uitzending Uitzending Skype voor Commerciële vergaderingen over Internet aan maximaal 10.000 mensen die in browser op bijna om het even welk apparaat kunnen aanwezig zijn. Omvat naar keuze Bing Pulse voor opiniepeiling en gevoel volgen het in real time, en Yammer, om dialoog tijdens de uitzending toe te laten. Connectiviteit de bedrijfs van Skype Verbind aan ander Skype en Skype voor Bedrijfsgebruikers via chatbericht, spraakoproepen, en videogesprekken, en laat mensen uw beschikbaarheid met uw onlinestatus kennen

Contactgegevens
Sunlight (HK) Software Co.,Ltd

Contactpersoon: sales

Direct Stuur uw aanvraag naar ons