Van de zonlicht (HK) Software Co., Ltd

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenOffice 365-Producten

Geeft het Office 365 Enterprisee3 Jaarlijkse Abonnement Al Talen Digitale Sleutel vergunning

Geeft het Office 365 Enterprisee3 Jaarlijkse Abonnement Al Talen Digitale Sleutel vergunning

Office 365 Enterprise E3 Annual Subscription License All Languages Digital Key
Office 365 Enterprise E3 Annual Subscription License All Languages Digital Key Office 365 Enterprise E3 Annual Subscription License All Languages Digital Key

Grote Afbeelding :  Geeft het Office 365 Enterprisee3 Jaarlijkse Abonnement Al Talen Digitale Sleutel vergunning Beste prijs

Productdetails:
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: PCs 1
Verpakking Details: skype, whatsapp en e-mail
Levertijd: Binnen 24 uren
Betalingscondities: T/T, Paypal, Alibaba, bitcoin, usdt etc.
Levering vermogen: PCs minstens 1
Gedetailleerde productomschrijving
Versie: ONDERNEMING Het VERSCHEPEN: Online Verschepend
Vergunningstijd: 1 jaarvergunning Omvat: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, SharePoint, OneDrive, -Teams…
Extra Vereisten: Internetverbinding Vergunningstype: Auto-vernieuw Abonnement
Bewerker: Intel-slechts bewerker Geheugen: Minstens 1 GB RAM of meer
Hoog licht:

Office 365 Enterprise E3

,

Office 365 Enterprisee3 Digitale Sleutel

Geeft het Office 365 Enterprisee3 Jaarlijkse Abonnement Al talen Digitale Sleutel vergunning

Details

Dit is een Jaarlijkse Abonnementsvergunning met een verplichting van 12 maanden. De klanten moeten 12 maandelijkse voorschotten betalen, en de vergunning kan niet tijdens deze abonnementsperiode worden geannuleerd van 12 maanden.

Office 365 Vergunning van het Ondernemingse3 de Jaarlijkse Abonnement (Office 365-Producten) - beweeg vooruit uw zaken.

Krijg de recentste Bureaudesktop en de mobiele toepassingen, plus de geïntegreerde die samenwerkingsdiensten, aan geavanceerde nalevingseigenschappen en volledige IT macht worden gekoppeld.

Eigenschappen


Krijg tot populaire Bureautoepassingen toegang.

De Office 365 Enterprisee3 klanten kunnen van de volledige eigenschappen van vele industrie-standaardbureausoftware genieten. Hier is wat omvatte is:


Word — Creeer professionele documenten met de belangrijke tekstverwerkertoepassing op de markt. Word geeft u de capaciteit om documenten uit te werken die van bedrijfsrapporten aan bulletins zich gemakkelijk uitstrekken.


Excel — De industrie-standaard spreadsheeting die toepassing door miljoenen ondernemingen wordt gebruikt. Voer formules, vergelijkingen, en het aangeven in uw documenten uit om krachtige gegevens tot stand te brengen.


PowerPoint — Laat uw creativiteit vrij in werking stellen terwijl het maken van visueel tijdig het in dienst nemen, interactieve presentaties. Gebruik pre-gemaakte overgangen, animatie, malplaatjes, beeld & tekst het uitgeven van, evenals het digitale inkten uw projecten verder om te verbeteren.


Outlook — Betrouwbaar beheer voor uw e-mail, contacten, kalender, nota's, en andere persoonlijke informatie. De synchronisatie en beheert gemakkelijk veelvoudige rekeningen.


OneNote — Neem controle over uw persoonlijk die en het werkleven met nota's in een logische, hiërarchische structuur worden gebouwd. Wat tot OneNote een essentieel te gebruiken hulpmiddel maakt is zijn oneindig uitzetbare aard, die gebruikers toestaan om zo vele notitieboekjes en pagina's tot stand te brengen zoals nodig.


Haal voordeel uit de 99,9% uptime zaken-geconcentreerde diensten.

Het werk met belangrijke zakelijke services die uw organisatie de kans om aan een succesvol tarief geven te groeien. Maak het gemakkelijker dan ooit om projecten en het werk samen met teamleden door Office 365-Producten te delen.


OneDrive — De olag, overdracht, en heeft toegang tot uw dossiers in de wolk door de uit grote olag van OneDrive voordeel te halen. Wanneer het kopen van een jaarlijks Office 365 Enterprisee3 abonnement (Office 365-Producten), brengt u 1 TB waarde van ruimte ertoe om dossiers overal te behandelen van in de wereld.


SharePoint — Creeer gemakkelijk websites voor uw op te slaan, te organiseren, te delen organisatie zich, en toegangs kritieke informatie van om het even welk gemachtigd apparaat. SharePoint-de websites kunnen door meeste belangrijke Webbrowsers, met inbegrip van -Rand, Internet Explorer, Google Chrome, en Mozilla Firefox worden betreden.


-Teams — Communiceer en werk samen met teams in veelvoudige Bureautoepassingen zoals Word, Excel, en PowerPoint. De gastheeronlinevergaderingen met audio en videogesprekken, verzenden direct berichten en verblijf belast met elk project uw team overneemt.


Office Online-functionaliteit.

Het werk met online versies van verscheidene populaire toepassingen van de Bureaureeks van het comfort van uw Webbrowser. Wanneer het kopen van Office 365 Enterprise E3 (Office 365-Producten), kunt u online versies van Word, Excel, en PowerPoint gebruiken.


Greepvergaderingen op grote schaal met Skype voor Zaken.

Gebruiks high-definition videoconfereren dat tot 250 deelnemers kan in een keer impliceren. Duw verder de grenzen door uit te zenden aan maximaal 10.000 unieke kijkers zonder het moeten uw veiligheid en gebruiksderdeplatforms offeren.


Het professionele storytelling door Slingering.

Creeer en deel interactieve en het in dienst nemen rapporten, presentaties, bulletins, of opleidingsdocumenten. De slingering maakt het gemakkelijk om deze materialen van uw browser, mobiel apparaat, of tablet net te delen en uit te zenden.


Het werk over veelvoudige platforms en apparaten.

Het Office 365 Enterprise E3 (Office 365-Producten) staat elke gebruiker toe om aan veelvoudige apparaten met steun voor diverse platforms zoals iOS, MacOs, Android, en Vensters te werken. De synchronisatie uw montages, projecten, en dossiers om aan te werken gaat of gebruikt veelvoudige werkruimten.

Geeft het Office 365 Enterprisee3 Jaarlijkse Abonnement Al Talen Digitale Sleutel vergunning 0

Contactgegevens
Sunlight (HK) Software Co.,Ltd

Contactpersoon: sales

Direct Stuur uw aanvraag naar ons