Van de zonlicht (HK) Software Co., Ltd

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Producten Windows 10 Activeringscode

16 32GB Windows Activeringscode, Globale Vensters 10 Procodeactivering

16 32GB Windows Activeringscode, Globale Vensters 10 Procodeactivering

16 32GB  Windows Activation Code , Global Windows 10 Pro Code Activation
16 32GB  Windows Activation Code , Global Windows 10 Pro Code Activation 16 32GB  Windows Activation Code , Global Windows 10 Pro Code Activation

Grote Afbeelding :  16 32GB Windows Activeringscode, Globale Vensters 10 Procodeactivering Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Modelnummer: Vensters 10 Pro voor Werkstations 5 gebruikerspc
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: 10 usd/pc
Verpakking Details: Geen DVDS, geen dozen, enkel serienummers -- verzonden via Skype, whatsapp of e-mail!
Levertijd: 0,1 u - 2 uren
Betalingscondities: T/T, paypal Western Union, MoneyGram, CREDITCARDS
Levering vermogen: 10000 PCS PER WEEK
Gedetailleerde productomschrijving
Taal: Volledig-taalversie Toepassing: Internationaal (Globaal Gebied)
Garantie: leven Productnaam: Vensters 10 Pro voor Werkstations 5 gebruikerspc
Hoog licht:

De activeringscode van MooToom16gb vensters

,

De activeringscode van MooToom32gb vensters

,

MooToom globale vensters 10 procodeactivering

16 32 GB Windows 10 de Vergunningssleutel van de Activeringscode, 800x600-Vensters 10

Windows 10 Professionele Enige Verbetering OLP

Beroemdste en meest alomtegenwoordige product van heeft het, het Windows-besturingssysteem, een zeer krachtige verbetering met Vensters 10 ontvangen. Terwijl de meeste gebruikers met de Huisuitgave tevreden zullen zijn die de norm is, zouden de ondernemingen die wensen om meer van hun besturingssysteem te krijgen geavanceerdere eigenschappen moeten overwegen die met Windows 10 Prouitgave komen. Vensters 10 Pro is een bovenkant van het lijnbesturingssysteem dat massieve resultaten voor zijn gebruikers in productiviteit, efficiency, en veiligheid levert.

Vensters 10 Pro is een optimaal besturingssysteem voor kleine aan middelgrote ondernemingen kijkend om hun bureaus tussen 2-250 computers met alle recentste uit te rusten die software in werking stellen. Combinerend de beste capaciteiten van Windows Server met de bruikbaarheid van Vensters 10 verstrekt het Huis, Windows 10 Prouitgave de gebruikers met de hulpmiddelenondernemingen, met inbegrip van meer veiligheid, virtualisatie, en voorzien van een netwerk moeten concurreren. Bracht allen bijeen, geeft Windows 10 Prouitgave klein en midsize ondernemingen de capaciteit om een besturingssysteem in werking te stellen dat hun bedrijf en beschermd beter efficiënter maakt.

Vensters 10 Pro heeft vele nieuwe eigenschappen voor veiligheid, verstrekt het omvatten van BitLocker met gegevensversleuteling binnen het systeem en encryptie voor USB-stations en externe aandrijving. Vensters 10 Pro kunnen u helpen om te werken van overal in werking stellen een verre Desktopverbinding, die gebruikers toestaat om een buitendesktop ver te controleren, zodat zou u van huis kunnen werken terwijl het gebruiken van de interface van uw het werkcomputer op het kantoor. Een andere opwindende eigenschap is Cliënt hyper-V, wat u toestaat om virtualisatie toe te laten en een veilig werkend milieu tot stand te brengen dat verschillende besturingssystemen met inbegrip van Linux in werking stelt. Als uw zaken zich in de richting van virtualisatie bewegen, dan Vensters 10 is Pro de manier om op de toekomst dieper in te gaan.

Vensters 10 wordt ontworpen om sneller te zijn dan om het even welke vorige uitgave van het besturingssysteem. Dat betekent een sneller otarten, een snel programma, en zelfs een snellere en plezierigere gokkenervaring die lopen. Iedereen wie ooit een langzaam besturingssysteem heeft moeten in werking stellen zal weten enkel hoe frustrerend en ontmoedigend het door een slecht systeem moet worden beperkt, en hoe belangrijk dit is dat ons apparaat een vlotte gebruikerservaring kan verstrekken. Terwijl uiterst snel en efficiënt het zijn, tegelijkertijd, is Vensters 10 ook ongelooflijk stal, die uw programma's houden lopend en vermijdend om het even welk risico van een sluitingsfout betekenen, die dat uw werk altijd van onverwachte fouten veilig en veilig zal zijn.

Dit product is een open vergunning, betekenend is het voor overheidsorganisaties, liefdadigheid, gezondheidsorganisaties, onderwijsinstellingen, kwalificerende organisaties zonder winstbejag, en multinationale organisaties, die eruit zien om elk van hun PCs uit te rusten door de organisatie eerder dan door individuele vergunningen te kopen. Het open verlenen van vergunningen is de rendabelste en laagste eerlijke kosten om Office-producten door uw volledig te installeren

organisatie.

Menu Start Ontvang onmiddellijk uw activeringssleutel per E-mail
Cortana De gloednieuwe en Echte Kleinhandelsproductcode van 100%
Batterijbesparing Leventechnische ondersteuning
Venstersupdate Stel het media verwezenlijkingshulpmiddel in werking
Vensters Hello Creeer installatiemedia voor een andere PC
Virtueel bureaublad Selecteer aangewezen taal
De breuk woont bij Selecteer Uitgave: Vensters 10 (het omvat allebei, Pro en Huis)
Continuum Selecteer architectuur (met 64 bits of met 32 bits)
-Rand Selecteer de media u wilt tot stand brengen (USB-flashstation of ISO-dossier om een DVD te creëren)
Apparatenencryptie, onder vele anderen Voer een nieuwe installatie uit

16 32GB  Windows Activeringscode, Globale Vensters 10 Procodeactivering 0

Contactgegevens
Sunlight (HK) Software Co.,Ltd

Contactpersoon: sales

Direct Stuur uw aanvraag naar ons