Van de zonlicht (HK) Software Co., Ltd

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Producten Windows 10 Activeringscode

100% online Windows 10 Mej. met 64 bits Windows Product Key van de Activeringscode

100% online Windows 10 Mej. met 64 bits Windows Product Key van de Activeringscode

100% Online  Windows 10 Activation Code 64Bit Ms Windows Product Key
100% Online  Windows 10 Activation Code 64Bit Ms Windows Product Key 100% Online  Windows 10 Activation Code 64Bit Ms Windows Product Key 100% Online  Windows 10 Activation Code 64Bit Ms Windows Product Key 100% Online  Windows 10 Activation Code 64Bit Ms Windows Product Key

Grote Afbeelding :  100% online Windows 10 Mej. met 64 bits Windows Product Key van de Activeringscode Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Modelnummer: Vensters 10
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1
Prijs: $15
Verpakking Details: geen DVD, geen doos, a-koord van karakters -- verzonden via Skype, whatsapp of e-mail!
Levertijd: 0.5-2 werkdagen
Betalingscondities: paypal, Western Union, T/T, D/P, D/A, L/C
Levering vermogen: 100000 PCs per week
Gedetailleerde productomschrijving
Platform: Vensters Besturingssystemen: Windows 10 64 bits
Besturingssysteemuitgave: Professioneel
Hoog licht:

MooToom 100% Windows 10 Activeringscode

,

MooToom online Windows 10 Activeringscode

,

Productcode de met 64 bits van MooToomms-windows

Verschillen tussen verschillende versies van win10

1. Win10 Home Edition
Voor de meeste gebruikers die een nieuwe PC kopen, moeten zij zeer waarschijnlijk Vensters 10 krijgen Huis, dat zeer belangrijke Vensters 10 eigenschappen, met inbegrip van een nieuw Menu Start, Randbrowser, biometrische de authentificatielogin van Venstershello, en een virtuele stem hulpcortana heeft.
Vensters 10 zullen Huis spel ook het stromen omvatten, toestaand gamers om Xbox Onespelen op PC direct te spelen. Natuurlijk om de veiligheid van het systeem te verbeteren, hebben de gebruikers van de huisversie niet het recht de belangrijkste veiligheidsupdates van WindowsUpdate te kiezen, en het systeem zal hen zelf installeren.
Vensters 10 Huis omvat een „Continuum“ eigenschap voor tabletten wordt ontworpen, die gebruikers van een vereenvoudigd taskbar en beginmenu voorziet, en ap gelopen in volledig scherm dat. Voor Windows 7 of Vensters kunnen 8,1 Home Editiongebruikers, u aan Vensters 10 Home Edition voor vrij bevorderen.
2. Win10 Professional Edition
Als uw PC voor bedrijfsgebruik is, Vensters 10 zullen Pro eigenschappen voorbij Vensters 10 Huis, zoals zich het aansluiten van een bij domein, Azure Active Directory voor eenmalige aanmelding om de diensten te betrekken, en meer brengen.
Tegelijkertijd, zullen Vensters 10 Professional Edition gebruikers hyper-V ook cliënt (virtualisatie), volledige de schijfencryptie van BitLocker, ondernemingswijze D.W.Z. browser, verre Desktop, de olag van de Vensterszakelijke toepassing, de container van de ondernemingsgegevensbescherming brengen en zullen speciale zaken gebruiker-Geïntroduceerde updates goedkeuren.
Voor Windows 7 en 8,1 Progebruikers, kunnen zij aan Vensters 10 bevorderen Pro voor vrij.
3. Win10 Enterprise Edition
Vensters 10 Enterprise Edition omvat alle bedrijfseigenschappen van de Professional Edition, maar ook verstrekt een reeks krachtigere eigenschappen voor grote ondernemingen, met inbegrip van DirectAccess om zonder VPN, AppLocker met whitelist van de steuntoepassing te verbinden, aandeel met andere PCs via peer-aan-peer die verbindingsdownload en update BranchCache en het beginscherm bij de controle van het Groebeleid wordt gebaseerd.
CredentialGuard (Credentiewacht) en DeviceGuard (Apparatenwacht) kunnen worden gebruikt om Vensterslogin geloofsbrieven te beschermen en de toepassingen te beperken die een specifieke PC kan in werking stellen.
Win10 is de vrije verbeteringsstrategie niet op Vensters Enterprise Edition van toepassing, en de gebruikers kunnen het door volume verlenen van vergunningen slechts verkrijgen.
4. Win10 Onderwijsuitgave
De Onderwijsuitgave kwam na de lancering van Vensters 10. Het werd ontworpen voor grote academische die instellingen (zoals universiteiten) en heeft de veiligheid, het beheer, en de connectiviteitseigenschappen in Vensters 10 Onderneming worden gevonden.
De functionaliteit in Vensters 10 Onderwijs is bijna hetzelfde als Vensters 10 Onderneming, maar het heeft niet de LongTermServicingBranch-updateoptie. De gebruikers kunnen van Win10 Home Edition direct bevorderen aan Win10-Onderwijsuitgave.
Vijf, de mobiele versie van Win10
Als u Windows Phone of een kleine tablet lopende Vensters 8,1 gebruikt, dan zult u aan Mobiele Vensters 10 kunnen bevorderen. Het verschil tussen een 5 duim, 6 duimsmartphone of een 7 duimtablet is niet groot dat, zodat hebben zij hetzelfde gebruikersinterface en zelfde gemeenschappelijke ap.
Mobiele vensters 10 omvat zeer belangrijke eigenschappen van Vensters 10, met inbegrip van Randbrowser en een nieuwe aanraking-vriendschappelijke versie van Bureau, maar het heeft niet D.W.Z. ingebouwd. Als uw hardware goed genoeg is, zult u uw telefoon of tablet kunnen direct stoppen in de vertoning en het Continuum UI krijgen, dat u een groter beginmenu en zelfde UI zoals gemeenschappelijke ap op een PC zal geven.
6. Win10 Mobiel Enterprise Edition
Deze versie wordt gericht op grote ondernemingsgebruikers, en het gebruikt een volume verlenen van vergunningen model gelijkend op de ondernemingsversie, maar heeft niet de relevante details onthuld.
Zeven, Win10 Internet van Dingenuitgave
Als u een Framboos Pi 2 of Intel Galileo bezit, kunt u vrije Vensters 10 opvlammen IoT-versie in het en universele app in werking stellen. biedt ook andere industriële en mobiele die versies van Vensters 10 voor verkooppunt, ATM of andere ingebedde apparaten worden ontworpen aan.
De industriële versie van Win10 steunt x86-slechts architectuursystemen, terwijl de mobiele versie zowel x86 als de bewerkers van de WAPENarchitectuur kan steunen, die toepassingen voor algemeen gebruik kunnen in werking stellen.

Systeemvereisten  
Platform Vensters
Gesteunde Besturingssystemen Vensters 10
Bewerker 1 GHz of snellere bewerker of Soc
RAM 1 GB RAM (met 32 bits) of 2 GB RAM (64 bits)
Harde schijf 16 GB RAM (met 32 bits) of 20 GB RAM (64 bits)
Grafische kaart DirectX 9 of hoger met de bestuurder van WDDM 1,0

100% online  Windows 10 Mej. met 64 bits Windows Product Key van de Activeringscode 0

Contactgegevens
Sunlight (HK) Software Co.,Ltd

Contactpersoon: sales

Direct Stuur uw aanvraag naar ons