Van de zonlicht (HK) Software Co., Ltd

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenOffice 2013-Vergunningssleutel

50 de Vergunnings Zeer belangrijke Onmiddellijke Levering van PC Office 2013, de Productcode van Leven access 2013

50 de Vergunnings Zeer belangrijke Onmiddellijke Levering van PC Office 2013, de Productcode van Leven access 2013

50 PC Office 2013 License Key Instant Delivery , Lifetime  Access 2013 Product Key
50 PC Office 2013 License Key Instant Delivery , Lifetime  Access 2013 Product Key 50 PC Office 2013 License Key Instant Delivery , Lifetime  Access 2013 Product Key

Grote Afbeelding :  50 de Vergunnings Zeer belangrijke Onmiddellijke Levering van PC Office 2013, de Productcode van Leven access 2013 Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Modelnummer: Office Standard 2013
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1PCS
Prijs: $50
Verpakking Details: E-mail
Levertijd: 0.5-12hours
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union
Levering vermogen: 100pcs per dag
Gedetailleerde productomschrijving
Leven: Geldig leven Activeer: Online
Na verkoop: Onmiddellijk levering: E-mail
Type: MAK 50user Kostuum voor: PC 50
Hoog licht:

De Vergunningssleutel van Office 2013 van de MooToom Onmiddellijke Levering

,

MooToom 50 de Vergunningssleutel van PC Office 2013

,

van het MooToomleven toegangs 2013 productcode


De Standaard Open Vergunning van Office 2013
Office 2013-Vergunnings de Zeer belangrijke Standaardmak 50pc Snelle Kwaliteitsborging van de Productcodeslevering

Inleiding:
Gelijkaardig aan de Beroe plus model, kenmerkt de Standaard Open Vergunning van Office 2013 ook populaire die Productondersteuningen van voor multiplatformgebruik worden geoptimaliseerd. Als u uw bedrijfspraktijken en dagelijkse werkingen met innovaties in de smartphone en tabletwereld compatibel wilt zijn, Office 2013-bevat de Norm nu hulpmiddelen om responsively en moeiteloos over apparaten te werken, zodat de volgende reeks van producten kan worden betreden van overal: PowerPoint, Outlook, Excel, Word, OneNote, en Uitgever. De Open Vergunning staat u toe bovendien om uit deze producten aan een zeer voorzien prijs voor gebruikersvolumes tussen 5 en 250 computers, samen met andere voordelen voordeel te halen zoals het kunnen vergunningen van diverse machines overbrengen en beheren.
Met alle wezenlijke kenmerken die die deze toepassingen in de loop van de jaren uitstekend hebben gemaakt – snelle tekstverwerking, gestroomlijnde e-mailgesprekken, uniek visuele presentaties, en gestructureerde gegevensorganisatie, om enkelen te noemen – wat houdt Office zelfs voorbij uitstekend aandrijven de capaciteit van zijn ontwikkelaars is met zijn gebruikers aan te passen. Outlook 2013 heeft nu duwe-mail berichten, en Word 2013 is compatibel met PDF-documenten. Als u tot uw Bureaudossiers wilt toegang hebben maar niet bij uw computer bent, moet u niet meer beklemtonen! De beperkingen zijn geëlimineerd en ertoe brengen van gebruikers om met hun dossiers te zien en om te zetten is nu snel en geschikt van enkel over om het even welk plaats en milieu. Het otarten is ongelooflijk snel, en de gebruikers kunnen aan hun dossiers in verslagtijd krijgen en zelfs hen bekijken op pc's die Bureau geen abonnementen hebben. Zij kunnen een project beginnen op één apparaat, en het gebruiken van de wolk-delende diensten van in OneDrive, het op een secundair apparaat beëindigen. De gebruikers kunnen nu wettig overal werken.
Office 2013-is de Vergunnings Zeer belangrijke Standaard Open Vergunning een aanbieding die u het meest intuïtieve en efficiënte systeem van bedrijfsprocessen aan een ongelooflijke prijs brengt, en zijn uitvoerige lijst van gemoderniseerde producten plaatst de gebruikers en gebruikersproductiviteit eerst boven alles. Voor kleinere ondernemingen die eveneens wensen om aan de productiviteit van hun werknemers te maximaliseren en voorrang te geven, is dit pakket de beste partner.
Stap in de nieuwe leeftijd van Bureau met deze digitale download die van Office-Beroe de 2013 versies van uw favoriete productiviteitssoftware bevatten. Promotieword, Excel, PowerPoint, Outlook, de Toegang, de Uitgever en OneNote zijn zorgvuldig verbeterd met nieuwe tijdbesparende eigenschappen en een gladde, moderne blik.

Eigenschap Professioneel Beroe plus
Word Ja Ja
Excel Ja Ja
Power Point Ja Ja
Outlook Ja Ja
-Uitgever Ja Ja
Access Ja Ja
Vergunningsgebruik Persoonlijk Commercieel


Het omvatten:
Word 2013
Creeer en deel professioneel uitziendedocumenten met overzicht het uitgeven van, het herzien van, en het delen van hulpmiddelen. Het nieuwe Ontwerplusje verleent snelle toegang tot eigenschappen, en de Slimme Raadpleging toont direct relevante contextuele informatie van het Woord van de Webbinnenkant.

Excel 2013
Gebruik Sparklines in Excel om mini-grafieken te creëren die het gemakkelijk maken om tendensen in uitgaven in een oogolag te benadrukken. Gebruikssnijmachines en de gegevens van filterpivottable aan vertoning precies dynamisch de te segmenteren wat u nodig hebt, en laten de betere Voorwaardelijke opmaak specifieke punten in uw gegevensreeks met enkel een paar kliks benadrukken.

PowerPoint 2013
Zend onmiddellijk uw PowerPoint-presentatie door Webbrowser aan uit een ver publiek, zelfs als de publieksleden geen PowerPoint - met Uitzendingsdiavoorstelling hebben.

Outlook 2013
Sparen tijd en neem controle van uw e-mail met Gespreksweergeven in Outlook. Deze eigenschap laat u, zelfs lange e-mailuitwisselingen met eenmaal klikken condenseren categoriseren en negeren, zodat kunt u hopen van e-mail gemakkelijk beheren.

Toegang 2013
Het begin met de malplaatjes van de prebuilttoegang of uitgezocht van communautair-voorgelegde malplaatjes en past hen volgens de behoeften van uw project aan om het verzamelen van informatie te maken en het creëren meldt gemakkelijker dan ooit. Gebruik de grafieken van de professioneel uitziendegegevensbalk met Voorwaardelijke opmaak worden gecreeerd uw analyse duidelijk en gemakkelijk mee te delen die.

OneNote 2013
Creeer een digitaal notitieboekje in OneNote om al uw belangrijke klanteninformatie - tekst, beelden, video, en audio van documenten, Webpagina's, en e-mailberichten - in een enige, gemakkelijk-aan-toegangsplaats te vangen en te organiseren.
Uitgever 2013
Krijg professionele resultaten van Uitgever met fotohulpmiddelen die u foto's gemakkelijk opnemen of laten vervangen terwijl het bewaren van uw blik en lay-out. U kunt ook voorproef het formatteren veranderingen alvorens hen toe te passen, fototitels van een bibliotheek van lay-outs, toevoeg en van het uitgeven van opties zoals het veranderen van de vorm van foto's, pan, gezoem, gewas, kleur, en helderheid kies.
Contactgegevens
Sunlight (HK) Software Co.,Ltd

Contactpersoon: sales

Direct Stuur uw aanvraag naar ons