Van de zonlicht (HK) Software Co., Ltd

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDe Activering van Office 2021

HS 100% Office 2021 Activerings Online Word Vergunningssleutel

HS 100% Office 2021 Activerings Online Word Vergunningssleutel

HS 100%  Office 2021 Activation Online Word License Key
HS 100%  Office 2021 Activation Online Word License Key

Grote Afbeelding :  HS 100% Office 2021 Activerings Online Word Vergunningssleutel Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: De V.S.
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: $1/piece
Verpakking Details: Geen doos, verzendt per e-mail, skype, whatsapp, wechat en enz.
Levertijd: 0.5-2 u
Betalingscondities: Paypal, Alipay, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 10000 Stuk per week
Gedetailleerde productomschrijving
Modelnummer: Office 2021 Productenstatus: Voorraad
Productnaam: Het Huis en de Student van Office 2021 Activering: 100% activering online globaal
Taal: Muliti-taal Type: sleutel
Het pakket omvat: Digitale Sleutel Versie: 32/64bit
Gesteunde besturingssystemen: Vensters Levensduur: permanent
Hoog licht:

MooToomhs Office 2021 Activering

,

MooToom100% Office 2021 Activering

,

Van de het woordvergunning van de MooToom de online activering sleutel 2021

Huis en Studenten100% Online de Digitale licentiesleutel van Activeringsoffice 2021 HS

Zoekend een de Activeringshuis van Office 2021 en een Studentenvergunning die aan zowel PC als MAC werkt? Kijk neen dan verder deze unieke vergunning!

Deze de Activeringshuis van Office 2021 en Studentenvergunning zijn de perfecte manier om alle Office te krijgen 2021 eigenschappen u, op of uw PC of MAC wenst. Waarom zo wachttijd? Word vandaag uw Huis en Student License van Office 2021 (PC en MAC)!

Ap die u zult moeten om alles gedaan krijgen. Het Office Home en de Student 2021 zijn voor studenten en ouders die de traditionele Bureautoepassingen, zoals Word, Excel, en PowerPoint voor zowel PC als MAC willen. Een éénmalige aankoop die op één apparaat thuis of op school kan worden gebruikt.

Overzicht
De Activeringshuis en Student License van Office 2021 die aan PC en MAC werkt
Één vergunning behandelt volledig 1 PC of MAC
Uitgebreide ondersteuning voor uw aankoop en installatie van ons
De perfecte manier om alle Office 2021 te krijgen komt u vereist voor!

Het Nieuwe Bureau

De nieuwe versie van Bureau, die Office 2021 wordt genoemd, heeft bepaalde mogelijkheden van Office 365 om gebruikers te helpen fantastische inhoud in minder tijd veroorzaken. Voor vele klanten, is Office 365 de beste oplossing. Nochtans, is het gaan naar de wolk een proces dat onze cliënten in diverse stadia kunnen zijn.

Wij hebben u de Activering van Office 2021, een nuttige nieuwe versie van Bureau met een ondergroep van eigenschappen van Office 365 voor die klanten gebracht die op hun reis zijn. Dit Huis en Student License van Office 2021 werken aan zowel PC als MAC, en zullen u met voorzien:

Word
Excel
PowerPoint

Office-het Huis & de Student 2021 omvatten bijgewerkte lightversies van Word, Excel, PowerPoint, en meer om u te helpen met vrienden en familie verbinden en samenwerken.

Voor zij die hun werk willen nemen met hen aangaande ga, zullen een nieuwe Office-Huis & een Student License (PC en MAC) u van elk van zijn voordelen geen kwestie voorzien die het apparaat zij gebruikt.

De one-of-a-kind vergunning staat gebruikers uiteindelijke flexibiliteit toe - wacht niet zo langer! Krijg uw handen vandaag op deze overeenkomst door deze unieke vergunning te verwerven.

Eigenschappen

heeft een nieuwe versie van Bureau vrijgegeven die specifiek voor klanten wordt ontworpen die kunnen niet online worden of internettoegang beperkt. _de eigenschap in dit software reeks om*vatten velen van vorig update over de laatste drie jaar, met inbegrip van die toe:voegen enkel onlangs - het aan:bieden vermogen en be*vorderen over beide gebruiker behoefte ook het pros.

Voor die op ga, heeft een nieuwe Office-Huis & een Student License vrijgegeven (PC en MAC) dat u van elk van zijn voordelen geen kwestie zullen voorzien die het apparaat zij gebruikt. De one-of-a-kind vergunning staat gebruikers uiteindelijke flexibiliteit toe - wacht niet zo langer! Krijg uw handen vandaag op deze overeenkomst door deze unieke vergunning te verwerven.

De reeks omvat bijgewerkte versies van Word, Excel, PowerPoint, en meer om u te helpen met vrienden en familie verbinden en samenwerken. Elk van uw favoriete eigenschappen zijn nog daar, maar met een bijgewerkte blik en voelen die voor zowel Desktop als mobiele apparaten wordt geoptimaliseerd.

De het de Activeringshuis & Student van Office 2021 zijn een enige, éénmalige aankoop die klassieke ap zoals Word, Excel, en PowerPoint voor gebruik op een één enkel PC of MAC omvat. Het nieuwe Office-Huis & de Student License (PC en MAC) voorzien dezelfde grote eigenschappen zoals vorige versies, maar van een bijgewerkte blik en voelen die voor zowel Desktop als mobiele apparaten wordt geoptimaliseerd.

Krijg alle Office voorkomt u vereisen, op of uw PC of MAC, met deze unieke vergunning!

Nieuw in het Huis en de Student van Office voor PC en MAC?

Word 2021

Het programma dat u voor pogingen hebt gebruikt en de documenten is achter, maar het is beter dan ooit voordien. Uw favoriete app is uitgebreid met interessante vaardigheden!

Creeer en verspreid professionele documenten die scherp-rand het uitgeven, het herzien, en distributietechnologieën gebruiken. Het ontwerpmenu geeft snelle toegang tot eigenschappen terwijl het Slimme Zoeken het geschikte recht van de contextinformatie binnen Word aanbiedt.

Nieuwe eigenschappen in Word 2021 voor PC en MAC:

Een indrukwekkend nieuw ontwerp dat met om het even welk huidig besturingssysteem, met inbegrip van Vensters 11 en MacOs Mojave fantastisch kijkt.
Meer die dingen worden in minder tijd worden gedaan dan ooit voordien. Alle hulpmiddelen u voor om het even welke baan zult wensen zijn juist bij uw vingertoppen!
De nieuwe, betere Donkere wijze maakt het op de ogen gemakkelijker. De donkere wijze maakt het eenvoudiger te lezen, toestaand u om achtergrondkleuren snel te veranderen terwijl wordt geconcentreerd die het blijven op de dichtbije taak.


Maak gebruik van een goede lezer. De nieuwe, veel natuurlijkere tekst-naar-spraakstemmen zijn toegevoegd aan Word 2021. En ja, werkt het ook met de nieuwe Lijnnadruk in Immersive-Lezer!
De commentaren zijn meer gebruikersvriendelijk. De commentaren worden nu gevestigd in de tekst en aanpassen de context van andere gesprekken, met @mentions en meer eigenschappen om te komen.
Creeer een website van uw Word document. -de Slingering staat toe u om een webpagina van uw Word dossier in één te creëren klikt. Selecteer uit een verscheidenheid van lay-outlay-outs, gevolgen, en veranderingen in Slingering.

Excel 2021

Excel 2021 is de uitvoerigste en gebruikersvriendelijke vandaag beschikbare spreadsheetsoftware. Excel 2021 voegt toe van nieuwe eigenschappen zwenk om u te helpen uw gegevensanalyse op het volgende niveau nemen! Met elk van deze nieuwe die mogelijkheden specifiek voor individuen als zich worden ontworpen, zult u kunnen gemakkelijk gaan hierboven en voorbij!

Excel 2021 neemt Excel aan nieuwe hoogten. U kunt verfijnde, professionele spreadsheten gemakkelijk dankzij nu tot stand brengen deze uitvinding! Analyseer uw gegevens gebruikend het nieuwe gebruikersinterface en vertrouwde toetsenbordkortere weg. Gebruik analytische instrumenten zoals Snijmachine en Opbouwfunctie voor formules om me tijd te besparen en op uw studie te concentreren.

Nieuwe eigenschappen in Excel 2021 voor PC en MAC:

Maakt de verhoogde snelheid van Excel in zowel berekening als navigatie werken aan grote reeksen eenvoudiger dan ooit voordien.
Maak het grootste deel van uw gegevens. Analyseer eenvoudig snel gegevens en. De mensen van om het even welke achtergrond of het land kunnen grotere die besluitvormingscapaciteiten bereiken op de bevindingen van hun Excel-spreadsheten worden gebaseerd!
De nieuwe functies zijn inbegrepen. U kunt uw gegevens in een veel bredere waaier van manieren nu gebruiken en dankzij verwerken nieuwe complexe mogelijkheden. In Excel, LAAT () en XLOOKUP () is voorbeelden van onlangs geïntroduceerde functies, met veel meer op de manier!
Krijg een dynamisch overzicht van uw gegevens met dynamisch bijgewerkte, interactieve visuals. Niet meer behoefte aan tijdrovende en ingewikkelde formules. De dynamische Series maken werken met moeilijke wiskunde gemakkelijker door complexe berekeningen in een beter licht te verlichten.

PowerPoint 2021

PowerPoint 2021 is ideaal voor individuen die interessante presentaties willen veroorzaken die een effect op anderen verlaten. Met zowel -Specifieke als nieuwe eigenschappen die worden toegevoegd, kunt u niet verkeerd gaan! Gebruikend nieuwe dia's en de uitgebreide ruiten van animatietaken, creeer effectief en deel uw ideeën mee. De commentaren op uw presentatie zullen in uw PowerPoint-dia's worden opgenomen.

Nieuwe eigenschappen in PowerPoint 2021 voor PC en MAC:

Creeer een unieke stijl, en ben professioneel. De meest efficiënte presentaties zijn degenen waarin u uw verbeelding kunt laten wildernis in werking stellen. PowerPoint 2021 staat u toe om dit te doen, terwijl nog het handhaven van een professionele toon voor alle soorten situaties.
Wanneer het over presentaties komt, zijn de meest efficiënte die die van één punt aan volgende op een pretmanier stromen. Met overgangen, kunt u uw presentaties tijdgenoot en het opwekken met PowerPoint 2021 houden!
U kunt uw eigen pictogrammen en 3D modellen toevoegen. Gebruik een verhoogde verscheidenheid van SVG-pictogrammen om uw werktafel op te maken! Alternatief, als u moedig bent, kunt u uw creëren.


PowerPoint 2021 maakt u gevoel gehoord. Met het de opnameverhaal van het programma, nu kunnen uw presentaties een persoonlijkere aanraking hebben; er is geen behoefte om een buitenbron te zoeken of tijdopname zelf in een afzonderlijke toepassing te besteden!

Office-Huis en Student License (PC en MAC)

FAQ

Wat zijn de verschillen tussen Huis & Student en Office 365 van Office 2021?

Het grootste verschil is dat Office 365 de abonnementsdienst is die u de laatste versies van Office ap geeft zodra zij beschikbaar zijn. Met het Huis & de Student van Office 2021, zult u een éénmalige aankoop van Office ap krijgen dat u kunt voor altijd gebruiken.

Is Office 2021 Huis & heel wat Student?

Het Huis & de Student van Office 2021 zijn een uitstekende waarde voor studenten en ouders die traditioneel Office ap willen. Het is een éénmalige aankoop die op één apparaat kan worden gebruikt, zodat kunt u het school thuis of bij gebruiken.

Kunnen ik het Huis van Office 2021 & de Student als gift kopen?

Ja! Het Huis & de Student van Office 2021 maken een grote gift voor studenten en ouders. Voeg het enkel aan uw kar en controle toe. Wij zullen u een e-mail met instructies op hoe te om de vergunning terug te kopen verzenden.

Moet ik Office 365 alvorens het Huis & de Student van Office 2021 te installeren desinstalleren?

Nr, u te hoeven om geen Office 365 te desinstalleren. Het Huis & de Student van Office zullen 2021 met Office 365 op uw apparaat coëxisteren. Nochtans, adviseren wij dat u uit Office 365 alvorens het Huis & de Student van Office te installeren 2021 ondertekent.

Zijn het Huis compatibel & de Student van Office 2021 met Vensters 10?

Ja, zijn het Huis van Office 2021 & de Student compatibel met de laatste versie van Vensters 10.

Ik heb probleem installerend het Huis & de Student van Office 2021. Wat zou ik moeten doen?

Als u probleem installerend het Huis & de Student van Office 2021 hebt, zou ons klantenondersteuningsteam gelukkig zijn om u te helpen. Tevreden ons contacteren en wij zullen gelukkig zijn om u bij te staan!

HS 100%  Office 2021 Activerings Online Word Vergunningssleutel 0

Contactgegevens
Sunlight (HK) Software Co.,Ltd

Contactpersoon: sales

Direct Stuur uw aanvraag naar ons