Van de zonlicht (HK) Software Co., Ltd

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Producten Windows 11 Productcode

Zuivere Levensduurvensters 11 Pro Periodieke Sleutel, RAM Windows 11 de Sleutel van de Onderwijsactivering

Zuivere Levensduurvensters 11 Pro Periodieke Sleutel, RAM Windows 11 de Sleutel van de Onderwijsactivering

Pure Lifespan Windows 11 Pro Serial Key , RAM Windows 11 Education Activation Key
Pure Lifespan Windows 11 Pro Serial Key , RAM Windows 11 Education Activation Key Pure Lifespan Windows 11 Pro Serial Key , RAM Windows 11 Education Activation Key

Grote Afbeelding :  Zuivere Levensduurvensters 11 Pro Periodieke Sleutel, RAM Windows 11 de Sleutel van de Onderwijsactivering Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Certificering: windows
Modelnummer: Windows 11 Productcode
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1pc
Prijs: USD1
Verpakking Details: levering per e-mail, skype, whatsapp, geen CD, geen doos
Levertijd: binnen 10mints-4 uren
Betalingscondities: Western Union, T/T, Paypal, alibaba, aliexpress
Levering vermogen: 10000PCS/month
Gedetailleerde productomschrijving
Versie: Windows 11 Productcode origineel: China
Taal: Multitaal Verpakking: online sleutel
Garantie: levensduur na activering gebruik: vensters
Hoog licht:

zuivere vensters 11 pro periodieke sleutel

,

levensduurvensters 11 pro periodieke sleutel

,

ramsvensters 11 de sleutel van de onderwijsactivering

Online Winst 11 van van de Productcodeactivering de Vergunnings Snelle Levering van het Productcodegenie

Beschrijving van -vensters 11 productcode

Sommige eigenschappen in Vensters 11 voegen extra vereisten aan de minimum hierboven vermelde vereisten toe. Het volgende is de extra eisen ten aanzien van enkele hoofdfuncties:

· 5G-de steun vereist 5G-modemsteun.

· Automatisch HDR vereist HDR-monitors.

· BitLocker om te gaan vereist u-beschikbare schijven (in Professioneel en recentere Vensters).

· Cliënt hyper-V vereist bewerkers ondersteunend secundaire adresomzetting (slechts beschikbaar LATJE) (in Professioneel en recentere Vensters).

· Cortana vereist microfoons en sprekers, nu verkrijgbaar in Vensters 11 in Australië, Brazilië, Canada, China, Frankrijk, Duitsland, India, Italië, Japan, Mexico, Spanje, het UK en de Verenigde Staten.

· DirectStorage vereist a1-TB of grotere NVMe SSD om en spelen in werking te stellen gebruikend het „Uitdrukkelijke Controlemechanisme“ bestuurders en DirectX 12 Standaard van NVM Uiteindelijke GPU op te slaan.

· Uiteindelijke DirectX 12 vereist gesteunde gokken en grafiekspaanders.

· De staat vereist een sensor bekwaam die de afstand tussen de persoon en het apparaat of de sensor te ontdekken wordt gebruikt om met het apparaat in wisselwerking te staan.

· Het slimme videoconfereren vereist videocamera's, microfoons, en sprekers (audio-uitvoer).

· De multi-Stemmedewerker (MVA) vereist microfoons en sprekers.

· Vereist een drie-kolom lay-out het scherm met een breedte van 1920 of hoger.

· de stomme/de stomme van taskbar vereisen videocamera, microfoon en sprekers (audio-uitvoer). De toepassing moet globale/unmute toegelaten functionaliteit steunen.

· Hardware en software die steun voor ruimtegeluidseffecten vereisen.

· De Teams vereist een videocamera, een microfoon, en sprekers (audio-uitvoer).

· De aanraking vereist een het scherm of vertonings ondersteunende multi-aanraking.

· De dubbel-factorenauthentificatie vereist een biometrische SPELD, (vingerafdruklezer of supplementaire infrarode camera) of een mobiele telefoon met WiFi of Bluetooth-mogelijkheden.

· De steminput vereist een computermicrofoon.

· De stemactivering vereist een moderne reservemachtswijze en een microfoon.

· WiFi 6E vereist de nieuwe hardware van WLAN IHV en bestuurders evenals WiFi 6E-gesteunde AP/routers.

· De vensters Hello vereist een van de de weergavecamera of vingerafdruk van IRL lezer voor biometrische authentificatie. De apparaten zonder biosensors kunnen of de SPELD van Venstershello of -Compatibele draagbare veiligheidssleutels gebruiken.

· De Venstersprojectie vereist een videoadapter ondersteunend Bestuurder Model (WDDM) 2,0 de van de Venstersvertoning en een WiFi-adapter ondersteunend Direct WiFi.

· Xbox (toepassing) vereist een Levende niet beschikbare rekening van Xbox (op alle gebieden). Voor de recentste informatie over beschikbaarheid, zie de de Levende landen en Gebieden van Xbox. Sommige eigenschappen in de Xbox-toepassing vereisen een geldig Xbox-abonnement van de Spelpas.

Specificatie van -vensters 11 productcode

Vensters 11 minimumsysteemvereiste
Vereiste Bewerker: 1 Gigahertz (GHz) of sneller met 2 of meer kernen op een compatibel bewerker of een systeem met 64 bits op een Spaander (Soc)
Vereist Geheugen: 4GB RAM
Vereiste Systeemingebouwde programmatuur: UEFI, geschikt Secure Boot
Vereiste Olag: 64GB of groter olagapparaat
Vereiste Grafiekkaart: Direct×12 compatibele graphics/WDDM 2.x
Vereiste TPM: Trusted Platform Module (TPM) versie 2.0
Vereiste Vertoning: >9“ met HD-Resolutie (720p)
Vereiste Internetverbinding: -account en Internet-connectiviteit voor otelling voor Venstershuis dat wordt vereist

Eigenschappen van -vensters 11 productcode

Vensters 11 omvat een gehele bos van nieuwe eigenschappen en verandert die het over Vensters 10 onderscheiden. Om te beginnen, kenmerkt Vensters 11 een gloednieuw die gebruikersinterface(UI) ontwerp, van de grond af met eenvoud en handigheid in mening wordt gebouwd. heeft geprobeerd om UI op zoveel mogelijk gebieden te vereenvoudigen, creërend een schone, vloeibare ruimte voor het werk en spel.

zegt nieuwe UI u zal helpen of in uw creatieve stroom productief blijven, aangezien OS zijn beste uit de manier doet blijven. Het bedrijf voegt nieuwe productiviteitseigenschappen toe die helpen u in uw stroom, zoals nieuwe functionaliteit zoals het nieuwe „Onverwachte Navigator“ menu houden dat van app venster maximaliseert neer knoop daalt. Dit laat u app aan een vooraf bepaalde reeks netlay-outs breken zonder het moeten uw venster aan de rand van uw vertoning slepen.

Er is ook een nieuw die Praatje app net in Taskbar wordt gebouwd, die u dossiers, tekst, en video met vrienden, familie, of collega's via -Teams voor consumenten laat delen. integreert Teams in Vensters 11 op andere manieren, zoals met de capaciteit om een app venster direct te delen in een Teamsvraag van Taskbar, evenals uw mic van het gebied van het Systeemdienblad te dempen.

heeft een nieuwe standaard een gecentreerd Menu Start en Taskbar-ervaring gebouwd, nu. Gegaan zijn de live-tegels, en in hun plaats is een net van app pictogrammen dat kan worden herschikt. Gespeld en lopend ap in Taskbar ook nu wordt gecentreerd, en er zijn vele nieuwe subtiele animatie wanneer rond het klikken van en het bewegen van dingen. Het het Systeemdienblad en Onderhoudscentrum zijn geknepen om dit aan te passen, met Berichten en Snelle Acties verdeel nu in twee afzonderlijke menu's.

De snelle Acties zijn nu genoemd geworden Snelle Montages en lijken wanneer u op de Systeempictogrammen op uiterst rechts van Taskbar klikt. Van hier, kunt u met WiFi of een Bluetooth-apparaat verbinden, nachtlicht toelaten, nadrukwijze, en veel meer vormen. Het klikken op de datum en de tijd zal uw kalenderweergave en berichten openen.

Er zijn ook nieuw uit dooservaring, vergrendelingsscherm, en de moderne Verkenner UI. introduceert ook een nieuw paneel van „Widgets“ dat eigenschappen zoals Taak, Kalender, Foto's, en nieuws van MSN huisvest.

Globaal, is Vensters 11 een meer open systeem in vergelijking met Vensters 10 en zijn voorgangers.

Tot slot sprak over hoe Vensters 11 voor gamers met nieuwe eigenschappen zoals Autohdr, Directe Olag wordt gebouwd, en Uiteindelijke DirectX 12.

Meer datailsonthaal aan contact met ons vrij!

Zuivere Levensduurvensters 11 Pro Periodieke Sleutel, RAM Windows 11 de Sleutel van de Onderwijsactivering 0Zuivere Levensduurvensters 11 Pro Periodieke Sleutel, RAM Windows 11 de Sleutel van de Onderwijsactivering 1

Contactgegevens
Sunlight (HK) Software Co.,Ltd

Contactpersoon: sales

Direct Stuur uw aanvraag naar ons