Type: | Uiteindelijke vensters 7 | Activeer: | Online |
---|---|---|---|
Versie: | Beide 32/64bit-versiesteun | Genoteerd: | Één sleutel voor Vijf Computers, efficiënt leven |
Markeren: | MooToom Windows met 32 bits 7 Activeringscode,MooToom Internet Windows 7 Activeringscode,MooToom 5 PC-vensters 7 van de productcodesticker |
Ontwikkeling
Hoofdartikel: Vensters Blackcomb
Oorspronkelijk, werd een versie van Vensters Blackcomb met codenaam gepland als opvolger aan Windows XP (codenaamfluiter) en Windows Server 2003. De belangrijke eigenschappen werden gepland voor Blackcomb, met inbegrip van een nadruk op het zoeken van en het vragen van gegevens en een geavanceerde olag systeem genoemde WinFS om dergelijke scenario's toe te laten. Nochtans, werd een tussentijd, minder belangrijke versie, „Longhorn met codenaam,“ aangekondigd voor 2003, vertragend de ontwikkeling van Blackcomb. Door het midden van 2003, echter, had Longhorn enkele eigenschappen oorspronkelijk voorgenomen voor Blackcomb verworven. Nadat drie belangrijke geëxploiteerde virussen in Windows-besturingssystemen binnen een korte tijdspanne in 2003 ontsiert, veranderde zijn ontwikkelingsprioriteiten, in wachtstand zettend wat van het belangrijke ontwikkelingswerk van Longhorn terwijl het ontwikkelen van nieuwe servicepacks voor Windows XP en Windows Server 2003. De ontwikkeling van Longhorn (Windows Vista) was ook opnieuw begonnen, en werd zo vertraagd, in Augustus 2004. Een aantal eigenschappen werden gesneden van Longhorn.
Blackcomb werd anders genoemd Wenen begin 2006 en spoedig geannuleerd worden wegens zijn werkingsgebied [7] en zou vervangen worden met een nieuw project, Vensterscodenaam „7“ in 2007. In 2008, kondigde men aan dat Windows 7 ook de officiële naam van het besturingssysteem zou zijn. Er is wat verwarring over het noemen van het product Windows 7, terwijl het versioning van het als 6,1 om op zijn gelijkaardige bouwstijl te wijzen aan Uitzicht en verenigbaarheid met toepassingen geweest te verhogen die slechts primaire versieaantallen controleren, gelijkend op Vensters 2000 en Windows XP allebei die 5.x-versienummers hebben.
De eerste externe versie om -partners te selecteren kwam in Januari 2008 met Mijlpaal 1, bouwstijl 6519. Bij PDC 2008, toonde Windows 7 met zijn herwerkte taskbar aan. De exemplaren van Windows 7 bouwen 6801 werden verdeeld aan het eind van de conferentie; nochtans, aangetoonde werd taskbar onbruikbaar gemaakt in deze bouwstijl.
Op 27 December, 2008, werd Windows 7 Bèta gelekt op Internet via BitTorrent. Volgens een prestatietest door ZDNet, slaat Windows 7 Bèta zowel Windows XP als Uitzicht op verscheidene zeer belangrijke gebieden; met inbegrip van laars en sluitingstijd en het werken met dossiers, zoals ladingsdocumenten. Andere gebieden sloegen geen XP; met inbegrip van PC Probenchmarks voor typische bureauactiviteiten en het video uitgeven, die aan Uitzicht en langzamer identiek blijven dan XP. Op 7 Januari, 2009, werd de versie met 64 bits van Windows 7 Bèta (bouwstijl 7000) gelekt op het Web, met sommige bergstromen die met trojan worden besmet. Bij CES 2009, kondigde CEO Steve Ballmer Windows 7 aan Bèta, bouwt 7000, was ter beschikking gesteld voor download aan MSDN en TechNet-abonnees in het formaat van een ISO-beeld. Bèta moest openbaar Januari 9, 2009, en aanvankelijk worden vrijgegeven voor de download die van 2,5 miljoen mensen op deze datum worden moet ter beschikking gesteld die wordt gepland. Nochtans, werd de toegang tot de downloads vertraagd wegens hoog verkeer. De downloadgrens werd ook uitgebreid, aanvankelijk tot 24 Januari, toen opnieuw tot 10 Februari. De mensen die het downloaden van bèta niet voltooiden hadden twee extra dagen om de download te voltooien. Na 12 Februari, werden de onvolledige downloads onbekwaam te voltooien. De gebruikers konden productcodes bij nog verkrijgen om hun exemplaren van Windows 7 te activeren Bèta, die op 1 Augustus, 2009 verliepen.
De versiekandidaat, bouwt 7100, werd beschikbaar voor de abonnees van MSDN en TechNet-en verbindt Programmadeelnemers op 30 April, 2009. Op 5 Mei, 2009 werd het beschikbaar aan het grote publiek, hoewel het ook op Internet via BitTorrent was gelekt. De versiekandidaat was beschikbaar in vijf talen en verliep op 1 Juni, 2010, met sluitingen om de twee uren die 1 Maart, 2010 beginnen. verklaarde dat Windows 7 aan het grote publiek op 22 Oktober, 2009 worden vrijgegeven. gaf Windows 7 aan de abonnees van MSDN en Technet-op 6 Augustus, 2009 vrij, bij 10:00 a.m. PDT. kondigde aan dat Windows 7, samen met Windows Server 2008 R2, aan productie op 22 Juli, 2009 werd vrijgegeven. Windows 7 RTM is bouwstijl 7600.16385.090713-1255, die op 13 Juli, 2009, werd gecompileerd en werd verklaard definitieve RTM na intern het overgaan van de tests van alle bouwt.
Werkten de geschatte 1000 ontwikkelaars aan Windows 7. Deze werden ruim verdeeld in „kernbesturingssysteem“ en „de ervaring van de Vensterscliënt“, op zijn beurt gemiddeld georganiseerd in 25 teams van rond 40 ontwikkelaars.
Doelstellingen
Bill Gates, in een gesprek met Newsweek, stelde voor dat deze versie van Vensters meer „gebruiker-centric“ zou zijn. De poorten zeiden later dat Windows 7 zich ook zou concentreren op de prestatiesverbeteringen. Steven Sinofsky weidde later over dit punt uit, die in de blog verklaren van Techniekwindows 7 dat het bedrijf een verscheidenheid van nieuwe vindende hulpmiddelen gebruikte om de prestaties van vele gebieden van het besturingssysteem te meten continu, van inefficiënte codewegen helpen de plaats bepalen en helpen prestatiesregressies verhinderen.
Hogere Ondervoorzitter Bill Veghte verklaarde dat Windows Vista-de gebruikers die aan Windows 7 migreren niet het soort de kwesties zouden vinden van de apparatenverenigbaarheid zij het migreren van Windows XP ontmoetten. Sprekend over Windows 7 op 16 Oktober, 2008, bevestigde CEO Steve Ballmer verenigbaarheid die tussen Windows Vista en Windows 7 erop wijzen, dat Windows 7 een geraffineerde versie van Windows Vista zou zijn.
Windows 7-Hardwarevereisten | |
Bewerker | 1 GHz of snellere met 32 bits (x86) of 64 bits (x64-bewerker) |
RAM | 1GB RAM (met 32 bits) of 2GB RAM (64 bits) |
Harde schijfruimte | 16GB beschikbare vasteschijfruimte (met 32 bits) of 20GB (64 bits) |
Grafiekkaart | DirectX 9 grafiekapparaat met WDDM 1,0 of recentere bestuurder |