Van de zonlicht (HK) Software Co., Ltd

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Producten Windows 8,1 Productcode

2 PC Windows 8,1 Productcode Professionele Globale Provergunning

2 PC Windows 8,1 Productcode Professionele Globale Provergunning

2 Pc  Windows 8.1 Product Key Professional Global Pro License
2 Pc  Windows 8.1 Product Key Professional Global Pro License 2 Pc  Windows 8.1 Product Key Professional Global Pro License

Grote Afbeelding :  2 PC Windows 8,1 Productcode Professionele Globale Provergunning Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Modelnummer: Vensters 8,1
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1
Verpakking Details: E-mail
Levertijd: 0,5 u - 24 uren
Betalingscondities: paypal, L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000 PCS PER WEEK
Gedetailleerde productomschrijving
Type: Besturingssysteem Platform: Vensters
Versie: Vensters 8,1 Pro Gebied: Globaal
Activering: Online Taal: Multitaal
Pak: Digitaal
Hoog licht:

MooToom 2 PC Windows 8

,

1 Productcode

,

MooToom professioneel Windows 8

Online Activerings 2 PC met 64 bits met 32 bits Widnows 8,1 Productcodeberoe

Beschrijving: Vensters 8,1 brengt alles samen u - van mobiele toepassingen voor uw zaken, aan het werk van de Bureauproductiviteit, aan het zoeken en het doorbladeren, aan overal de toegang tot van al uw gegevens van. Uw Vensters ervaren de werken over al uw apparaten - van de goede bedrijfstablet, aan een dun en licht notitieboekje, aan uw krachtige werkstation of alle-in-één, of u, in of rond het bureau, of het werken aan de weg thuis bent. En de Vensters behandelt de hoofdzaak die - u laten persoonlijke apparaten in uw organisatie leiden, gebruik uw investeringen in uw ondernemingsinfrastructuur, en het verbeteren van de veiligheid van uw milieu.

De toepassing die met de nadruk van het Venster op app-vriendschappelijke lay-outs begon, Vensters 8,1 is de basislijn voor PC-gebruikers die het grootste deel van hun smartphones willen maken. De touchscreen-vriendschappelijke vertoning is ideaal voor moderne gegevensverwerking, toestaand gebruikers om met om het even welk aantal van moderne zaken in een wip interactie aan te gaan ap. Sleep en laat vallen dossiers over de wolk door ingebouwde SkyDrive, codeer gemakkelijk gegevens, en otellingsberoe en beveiligde netwerken. De onderzoeken zijn meer freeform ook en snel, makend plaatsbepalingsdossiers veel dan met vorige uitgaven van Vensters eenvoudiger. De externe toegang is zo ook geschikt, kan het verzekeren van gebruikers tot hun systeem toegang hebben wanneer noodzakelijk.

Eigenschap Professioneel Beroe plus
Word Ja Ja
Excel Ja Ja
Power Point Ja Ja
Outlook Ja Ja
-Uitgever Ja Ja
Access Ja Ja
Vergunningsgebruik Persoonlijk Commercieel

De goede bedrijfstabletten en PCs
Vensters 8,1 voorziet de goede bedrijfstabletten van een verbeterde gebruikerservaring, een grote keus van productiviteit ap en meer. Deze update omvat ook eigenschappen zoals laars aan Desktop en betere muis en toetsenbordnavigatie, die tot het ook maken een uitstekende keus voor uw bestaande laptop en Desktopapparaten.

Windows-app voor uw zaken
Haal voordeel uit de mobiele toepassingen voor uw zaken dat u gemakkelijker en sneller ontwikkelen otellen en kunt leiden.

Mobiliteit: productief en verbonden
De verbeterde mobiele breedbandfunctionaliteit, de NFC gebaseerde ‚kraan aan paar‘ met ondernemingsprinters, inheemse draadloze de vertoningsmogelijkheden van Miracast en andere eigenschappen u kunnen met Venstersapparaten gebruiken overal en volledig worden verbonden en productief.

Machtig BYOD
Laat en steun BYOD-scenario's voor uw mobiele gebruikers toe, terwijl het optimaliseren van uw dagelijkse leidinginvesteringen en infrastructuur.

De veiligheid van de ondernemingsrang
Om moderne veiligheidsuitdagingen te richten, omvat Vensters 8,1 een brede reeks veiligheidsmogelijkheden met inbegrip van verbeterde steun voor biometrie voor gebruikersauthentificatie en verre bedrijfsgegevensverwijdering, die ervoor zorgt dat het collectieve gegeven wordt gecodeerd en kan ver worden afgeveegd. Dit geeft u meer controle over collectieve gegevens over de persoonlijke apparaten van werknemers.

Systeemvereisten: Min Processor Type 1 GHz, Min RAM Size 2 GB, Min Hard Drive Space 20 GB, Rand/zet Apparaten dvd-ROM, DirectX 9,0 compatibele om grafiekkaart.

2 PC  Windows 8,1 Productcode Professionele Globale Provergunning 0

Contactgegevens
Sunlight (HK) Software Co.,Ltd

Contactpersoon: sales

Direct Stuur uw aanvraag naar ons