Van de MooToom (HK) Software Co., Ltd

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenMicrosoft Windows 11 Productcode

Levensduur 4gb Microsoft Windows 11 Productcode, 64gb-Winst 11 CD-Sleutel

Levensduur 4gb Microsoft Windows 11 Productcode, 64gb-Winst 11 CD-Sleutel

Lifespan 4gb Microsoft Windows 11 Product Key , 64gb Win 11 Cd Key
Lifespan 4gb Microsoft Windows 11 Product Key , 64gb Win 11 Cd Key Lifespan 4gb Microsoft Windows 11 Product Key , 64gb Win 11 Cd Key

Grote Afbeelding :  Levensduur 4gb Microsoft Windows 11 Productcode, 64gb-Winst 11 CD-Sleutel Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft
Modelnummer: Vensters 11
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1
Verpakking Details: E-mail
Levertijd: 0.5-3 u
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000units elke dag
Gedetailleerde productomschrijving
Merk: Microsoft Type: Vensters 11
Activeer: Online Versie: 1 GHz of snellere steun voor (dubbel of multi-core) bewerkers met 64 bits of systeem-op-a-spaander (
Productnaam: Microsoft Windows 11 Productcode Garantie: Levensduur
Hoog licht:

Levensduur Microsoft Windows 11 Productcode

,

4 GB Microsoft Windows 11 Productcode

,

64gb winnen CD-11 sleutel

Microsoft Windows 11 de Leverings Snelle Kwaliteitsborging van de Vergunningsproductcode

 

 

Hier zijn de basisvereisten om Vensters 11 op een computer te installeren. Als uw apparaat niet aan deze vereisten voldoet, kunt u niet Vensters 11 op uw apparaat kunnen installeren, en men adviseert dat u nadenkt kopend een nieuwe computer. Als u onzeker bent of uw computer aan deze vereisten voldoet, raadpleeg uw origineel materiaalfabrikant (OEM); Als uw apparaat reeds Vensters 10 in werking stelt, kunt u de PC'S Healthcontrole app gebruiken om verenigbaarheid te beoordelen.

 

 
Producten

Microsoft Windows 11 Vergunningsproductcode

Bewerker: 1 GHz of snellere steun voor (dubbel of multi-core) bewerkers met 64 bits of systeem-op-a-spaander (Soc)
RAM: 4 GB
Opslag: 64 GB of grotere opslagapparaten
Nota: Voor meer informatie, zie „Meer die informatie over de bergruimte wordt vereist om Vensters 11 bijgewerkt hieronder te houden“.
Systeemingebouwde programmatuur: Steunuefi veilig opstarten
TPM: Trusted Platform Module (TPM) versie 2.0
Video: DirectX 12 wordt of hoger gesteund, en de bestuurders van WDDM worden 2,0 gesteund
Vertoning: De high-definition vertoning (van 720p), die diagonaal groter is dan de 9 duimvertoning, heeft 8 beetjes per kleurenkanaal

 

Vensters 11 eigenschap-specifieke vereisten

 

 

Sommige eigenschappen in Vensters 11 hebben extra vereisten die verder dan de minimum hierboven vermelde vereisten gaan. Hier zijn de extra eisen ten aanzien van enkele hoofdlijnen:
5G-de steun vereist een 5G-toegelaten modem.
Automatisch HDR vereist een HDR-monitor.
Het BitLocker To Go vereist een slechts beschikbaar USB-flashstation (in Pro en recentere Vensters).
Cliënt hyper-V vereist een bewerker die secundaire adresvertaling steunt (beschikbaar LATJE) (slechts in Professioneel en hogere Vensters).
Cortana, die een microfoon en een spreker vereist, is nu verkrijgbaar in Vensters 11 in Australië, Brazilië, Canada, China, Frankrijk, Duitsland, India, Italië, Japan, Mexico, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.
DirectStorage vereist 1 TB of groter van NVME SSD om en spelen in werking te stellen gebruikend het „Uitdrukkelijke Controlemechanisme“ bestuurder en DirectX 12 standaard van NVM Uiteindelijke GPU op te slaan.
Uiteindelijke DirectX 12 vereist een gesteunde spel en grafiekspaander.
De staat vereist sensoren die de afstand tussen de persoon en het apparaat kunnen ontdekken of die om met het apparaat worden gebruikt interactie aan te gaan.
Het slimme videoconfereren vereist een videocamera, een microfoon, en sprekers (audio-uitvoer).
De multi-stemmedewerker (MVA) vereist een microfoon en een spreker.
Vastgebonden vereist een drie-kolom lay-out het scherm met 1920 of meer efficiënte pixel in breedte.
De stomme/unmute van taskbar vereist een videocamera, een microfoon, en een spreker (audio-uitvoer). De toepassingen moeten globale stod/unmute mogelijkheden steunen.
De ruimteaudio vereist steun voor hardware en software.
De teams vereist videocamera's, microfoons en sprekers (audio-uitvoer).
De aanraking vereist het scherm of een monitor dat multi-aanraking steunen.
De tweeledige verificatiemethode vereist het gebruik van een SPELD, een biometrisch herkenningsteken (een vingerafdruklezer of een filling-lichte infrarode camera), of WiFi of een Bluetooth-Toegelaten telefoon.
De steminput vereist de computer om een microfoon te hebben.
De stemactivering vereist een moderne reservemachtswijze en een microfoon.
WiFi 6E vereist de de nieuwe hardware en bestuurders van WLAN IHV evenals een AP/router die WiFi 6E steunt.
De vensters Hello vereist of een near-infrared de weergavecamera (van IRL) of een vingerafdruklezer voor biometrische authentificatie. De apparaten die geen biosensors hebben kunnen de Speld van Venstershello of een Microsoft-Compatibele draagbare veiligheidssleutel gebruiken.
De venstersprojectie vereist een videoadapter die Bestuurder Model (WDDM) 2,0 de van de Venstersvertoning en een WiFi-adapter steunt die Direct WiFi steunt.
Xbox (apps) vereist een Levende niet beschikbare rekening van Xbox (in alle gebieden). Voor de recentste informatie over beschikbaarheid, zie Xbox Live Countries en Gebieden. Sommige eigenschappen in Xbox app vereisen een geldig Xbox-abonnement van de Spelpas. Leer meer over Xbox-Spelpas.

 

Functiedeprecation en verwijdering

 

 

 

Bepaalde eigenschappen kunnen worden afgekeurd of worden verwijderd wanneer bevordering van Vensters 10 aan Vensters 11 of wanneer het installeren van updates aan Vensters 11. Controleer de volgende informatie over enkele zeer belangrijke beïnvloede eigenschappen:
Cortana zal niet meer omvat worden in de eerste startervaring, noch zal het bevestigd worden in taskbar.
Het Desktopbehang kan niet aan of van het apparaat doorbladeren wanneer het het programma openen met een Microsoft-account.
Internet Explorer zal niet meer gebruikt worden. Microsoft-Rand werd het geadviseerde alternatief, met D.W.Z. wijze, die aangewezen in sommige gevallen zou kunnen zijn.
Het wiskundeinvoerscherm is verwijderd. De wiskundige waarnemingssystemen zullen worden geïnstalleerd zoals nodig, met inbegrip van wiskundige inputcontroles en waarnemingssystemen. De wiskundeinkt die in toepassingen zoals OneNote schrijven wordt niet beïnvloed door deze verandering.
Het nieuws en de Belangen in taskbar zijn verwijderd. Widget zal alternatieve functionaliteit verstrekken.
De snelle status en de verwante Montages op het vergrendelingsscherm zijn verwijderd
De wijze S is nu slechts beschikbaar voor Vensters 11 Home Edition.
Skype MeetNow wordt vervangen door „praatje“.
Het Scherm schoot hulpmiddel blijft werken, maar het oude ontwerp en de eigenschappen in Vensters 10 worden versie vervangen door die in de vorige toepassing genoemd Screenshots en Schetsen.
Het Menu Start heeft belangrijke veranderingen in Vensters 11, met inbegrip van deprecation en de verwijdering van de volgende belangrijkste eigenschappen ondergaan:
De genoemde groepen en de toepassingsomslagen worden niet meer gesteund. Lay-out het resizing wordt verwijderd.
Wanneer u van Vensters 10 bevordert, uw zullen het bestaan apps en websites zich niet met u bewegen.
De Digmablokken zijn niet meer beschikbaar. Voor een snelle voorproef van dynamische inhoud, controleer de nieuwe widgeteigenschappen.
De tabletwijze is verwijderd, en de nieuwe eigenschappen zullen in de verbonden en losgemaakte staat van het toetsenbord worden getoond.
De Taskbareigenschappen omvatten de volgende veranderingen:
Voorzien van een netwerk er bestaat niet meer in taskbar.
Sommige PICTOGRAMMEN kunnen niet meer in het systeemdienblad na apparatenverbeteringen, met inbegrip van vorige aanpassingen worden getoond.
De Taskbarplaatsen worden slechts toegestaan om zich aan de bodem van het scherm te richten.
De toepassingen kunnen niet meer het taskbar gebied aanpassen.
De chronologie is verwijderd. Sommige gelijkaardige eigenschappen zijn beschikbaar in Microsoft-Rand.
De toetsenborden zullen niet meer de optie hebben om toetsenbordindelingen op de schermen te bevestigen en te bewegen 18 duim of groter.
De elektronische portefeuilles werden verwijderd.
Volgende apps zullen niet verwijderd worden na de verbetering, maar niet meer op nieuwe apparaten geïnstalleerd of met schoon installeer van Vensters 11. Deze apps zijn beschikbaar voor download van het Microsoft Store:

  • 3D Kijker
  • OneNote voor Vensters 10
  • Trek 3 D
  • Skype

 

Houd Vensters 11 bijgewerkt

Om de Vensterservaring onophoudelijk te verbeteren, creëren wij en verdelen software-updates en moeilijke situaties. Deze updates worden geduwd aan uw apparaat over de het levenscyclus van apparatensteun.
Ervoor zorgend houdt u uw apparaten bijgewerkt bent belangrijk voor zowel de veiligheid als functionaliteit van uw apparaten. Met een Internetverbinding, zullen Vensters 11 updates periodiek zonder uw het moeten ongerust maken controleren zich over (misschien oplopend ISP prijzen). U kunt het materiaal bekijken als er om het even welke hangende of facultatieve updates zijn, de methode is de „Montages“ in te gaan | „updates en veiligheid“ | „Venstersupdate“.
Als u hulp installerend updates nodig hebt, kunnen Vensters 11 Updatemedewerker helpen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u voldoende beschikbare opslag hebt om updates te installeren, en u kunt moeten verifiëren dat uw hardware nog door de origineel materiaalfabrikant wordt gesteund (OEM).
Bezoek de Levenscyclus FAQ van het Venstersproduct voor meer informatie over het van de Vensterslevenscyclus en Dienst Beleid.

Meer informatie over de bergruimte u moet Vensters 11 bijgewerkt houden
De grootte van het Windows-besturingssysteem op een apparaat en de hoeveelheid beschikbare die opslag wordt pre-wordt vereist geïnstalleerd om Venstersupdates te downloaden en te installeren kan zeer afhankelijk van een verscheidenheid van factoren variëren die. Bezoek hier om waarom te leren. De factoren die de hoeveelheid beschikbare ruimte beïnvloeden voor een update wordt vereist die omvatten: de vorige die versie van Vensters op uw computer worden geïnstalleerd; De hoeveelheid bergruimte beschikbaar voor hergebruik van Venstersdossiers, zoals virtueel geheugenwisselbestanden of slaapdossiers; Welke toepassingen op het apparaat geïnstalleerd zijn en hoe die toepassingen gegevens opslaan. Wanneer u bijwerkt, zullen de Vensters automatisch aan vrije omhooggaande genoeg ruimte, proberen en zullen u omhoog aan vrij meer instrueren als de auto-schoonmaakbeurt niet genoeg is. U kunt het zelf aan vrije omhooggaande ruimte ook doen.

 

Levensduur 4gb Microsoft Windows 11 Productcode, 64gb-Winst 11 CD-Sleutel 0

 

Contactgegevens
MooToom (HK) Software Co.,Ltd

Contactpersoon: sales

Tel.: +8613683803660

Direct Stuur uw aanvraag naar ons