Shenzhen Tonghe Technology Co., Ltd.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenMicrosoft Office 2016 Pro

Optionele taal Microsoft Office 2016 Pro Digital Download Eenvoudige bediening

Ik ben online Chatten Nu
Win10 en win8.1 ik kocht al het werk perfect, goede communicatie met de verkoper en de verzending was snel, bedankt.

—— Alexander

COA-stickers met installatie Data Pack via cloud Share zijn voor mij de beste keuze om dit bedrijf gemakkelijk en kostenbesparend te promoten.

—— Edwin karita

Optionele taal Microsoft Office 2016 Pro Digital Download Eenvoudige bediening

Optional Language Microsoft Office 2016 Pro Digital Download Easy Operation
Optional Language Microsoft Office 2016 Pro Digital Download Easy Operation

Grote Afbeelding :  Optionele taal Microsoft Office 2016 Pro Digital Download Eenvoudige bediening Beste prijs

Productdetails:

Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certificated

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Negotiable
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Office Professional Plus 2016 Activering: Leven
Taal: Optionele Vereiste Vertoning: resolutie 1024 x 768
Vereist Geheugen: 1 GB RAM (met 32 bits) download: digitale
Hoog licht:

microsoft office professional 2016

,

ms office 2016 professional

Nieuwe Microsoft Office-producten MS Office 2016 met online-verkoopdoos

Microsoft Office Standard 2016
Microsoft Office Professional 2016
Microsoft Office Professional Plus 2016
Microsoft Office Home en Business 2016
Microsoft Office Home en Student 2016
Microsoft Access 2016
Microsoft Excel 2016
Microsoft Info Path 2016
Microsoft OneDrive voor bedrijven in 2016
Microsoft OneNote 2016
Microsoft Outlook 2016
Microsoft PowerPoint 2016
Microsoft Publisher 2016
Skype voor bedrijven in 2016
Microsoft Word 2016
Nieuw in Microsoft Office 2016:
Compatibel met Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Windows Server 2008 R2 of Windows Server 2012. Werkt niet op Windows XP of Vista.
Geef uw medewerkers de beschikking over de nieuwste productiviteitstools en de mogelijkheid om vrijwel overal te werken.
Met Office Professional Plus 2013 kunt u nog beter samenwerken door u meer controle te geven over compliance, nieuwe hulpmiddelen voor het analyseren en delen van gegevens en meer mogelijkheden voor communicatie. Bovendien zijn Access, Skype voor Bedrijven en InfoPath opgenomen in de suite.

Nieuwe mogelijkheden voor e-mail en compliance

 • Open en bewerk projectgerelateerde e-mail die is opgeslagen in Exchange en documenten die zijn opgeslagen in SharePoint rechtstreeks vanuit Outlook met behulp van sitemailboxes.
 • Vermijd ten onrechte het verzenden van e-mail met gevoelige informatie naar ongeautoriseerde ontvangers met behulp van Outlook-beleidstips en Exchange Data Loss Prevention.
 • IT kan de registratie van Skype for Business-vergaderingen in- of uitschakelen via groepsbeleid en geregistreerde vergaderingen, inclusief IM-gesprekken, archiveren naar SharePoint.
 • Scan spreadsheets voor fouten, verborgen info, verbroken koppelingen en inconsistenties met behulp van Informatie in Excel. Bekijk audit trail van wijzigingen in spreadsheets met Spreadsheet Compare.

Nieuwe mogelijkheden voor het verkennen en visualiseren van gegevens

 • Stroomlijn de integratie en manipulatie van grote hoeveelheden gegevens uit verschillende bronnen en voer snelle informatie-analyse uit met Power Pivot native in Excel.
 • Ontdek verschillende cuts en views van uw data in een klik in een draaitabel of draaigrafiek om nieuwe inzichten te ontdekken die verborgen zijn in uw data.
 • Compileer gegevens, grafieken en grafieken in één Power View om uw gegevens tot leven te brengen met een zeer interactieve visualisatie- en presentatie-ervaring voor alle gebruikers.

Nieuwe communicatiemogelijkheden

 • Bekijk de video's van meerdere deelnemers tegelijkertijd in een Skype voor Bedrijven-vergadering.
 • Maak verbinding met meer eindpunten met behulp van op standaarden gebaseerde H.264-video.
 • Gebruik een gestroomlijnde notities ervaring met OneNote.
 • Neem vergaderingen op in op standaarden gebaseerde indeling om ze later gemakkelijk te kunnen afspelen

Voer de nieuwste Office-hulpprogramma's uit om uw bedrijf te laten groeien

 • In de nieuwe leesmodus wordt de tekst automatisch in kolommen omgekeerd om het lezen op het scherm eenvoudiger te maken. Minder menu's betekent een hogere focus op uw inhoud, alleen vergezeld van hulpmiddelen die waarde toevoegen aan uw lezing.
 • Open een PDF in Word en geniet van het bewerken van inhoud, zoals alinea's, lijsten en tabellen, alsof u deze in Word hebt gemaakt
 • Toon uw stijl en professionaliteit met sjablonen, plus bespaar tijd. Blader door Word-sjablonen in meer dan 40 categorieën.
 • In Excel 2013 heeft elke werkmap een eigen venster, waardoor het gemakkelijker is om tegelijkertijd aan twee werkmappen te werken. Het maakt het leven ook gemakkelijker wanneer u op twee monitoren werkt
 • U zult verschillende nieuwe functies vinden in de categorieën wiskunde en trigonometrie, statistiek, engineering, datum en tijd, opzoeken en referentie, logische en tekstfunctiecategorieën
 • Met de nieuwe knop Aanbevolen kaarten op het tabblad Invoegen kunt u kiezen uit verschillende grafieken die geschikt zijn voor uw gegevens. Gerelateerde soorten diagrammen, zoals spreidings- en ballondiagrammen, staan ​​onder één paraplu
 • Trek vloeiend met uw vinger, stylus of muis op elk apparaat dat kan worden aangeraakt, zoals een tablet-pc of een Windows 8-tablet of slate-pc. Als u uw handgeschreven notities wilt delen en de leesbaarheid wilt behouden, kan OneNote uw handschrift automatisch naar tekst converteren.
 • Met de verbeterde tool Verzenden naar OneNote wordt het eenvoudiger dan ooit om alles wat u ziet op uw scherm te knippen, een webpagina of een volledig document naar een notitiebloksectie te verzenden of Quick Notes te noteren die automatisch worden opgeslagen en opgeslagen als onderdeel van je notitieboek.
 • U kunt zowat elk computerbestand aan elk deel van uw aantekeningen toevoegen, dat een kopie van het bestand opslaat in uw notitieboek. U kunt ook Excel-spreadsheets en Visio-diagrammen rechtstreeks in OneNote maken en importeren en hun informatie op hun plaats bewerken in uw notities.
 • Met Presenter View kunt u uw notities op uw monitor zien terwijl de toeschouwer alleen de dia ziet. In eerdere releases was het moeilijk om erachter te komen wie wat zag op welke monitor. De verbeterde Presenter View lost die hoofdpijn op en maakt het eenvoudiger om mee te werken.
 • Geen oogstrelende objecten op uw dia's om te zien of ze in de rij staan. Slimme hulplijnen worden automatisch weergegeven wanneer uw objecten, zoals afbeeldingen, vormen en meer, bijna gelijk zijn en ze u ook vertellen wanneer objecten gelijkmatig worden verdeeld.
 • PowerPoint ondersteunt nu meer multimedia-indelingen, zoals .mp4 en .mov met H.264-video en Advanced Audio Coding (AAC) -audio en meer high-definition content. PowerPoint 2013 bevat meer ingebouwde codecs, zodat u ze niet hoeft te installeren om bepaalde bestandsindelingen te laten werken
 • De People Card verzamelt alle belangrijke gegevens over een contact op één plek: telefoon, e-mail, adres, bedrijfsinformatie, updates van sociale media en zelfs of deze beschikbaar zijn. Vanaf de kaart kun je een vergadering plannen, een chatbericht verzenden of een oproep plaatsen, waardoor het een one-stop-shop is voor alle communicatie.
 • Uw agenda kan u veel meer vertellen dan alleen het tijdstip van uw volgende afspraak. U kunt uw lokale weersvoorspelling daar in de agendaweergave toevoegen, samen met de huidige omstandigheden
 • Push-gebaseerde e-mail, afspraken en contactpersonen ontvangen van Outlook.com en Outlook.com (voorheen Hotmail) - allemaal handig afgeleverd in uw Outlook-ervaring
 • Creëer dynamische publicaties in zeer korte tijd wanneer u vooraf gebouwde bouwstenen van inhoud invoegt en aanpast, zowel ingebouwd als uit de Publisher-community, rechtstreeks van Publisher 2010. Kies uit een reeks paginadelen, zoals zijbalken en verhalen, en kalenders, randen, advertenties en meer
 • Gebruik professioneel uitziende effecten voor tekst, vormen en afbeeldingen, inclusief zachtere schaduwen, reflecties en OpenType-functies zoals ligaturen en stilistische alternatieven
 • Gebruik Publisher om in uw online albums op Facebook, Flickr en andere diensten te zoeken en afbeeldingen rechtstreeks aan het document toe te voegen, zonder ze eerst te hoeven opslaan
 • Office-webapps (Word, Excel, PowerPoint, OneNote)


Vereisten
Vereiste processor
1 gigahertz (Ghz) ​​of snellere x86- of x64-bit-processor met SSE2
Vereist besturingssysteem
Windows 7 of hoger, Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2008 R2 of Windows Server 2012
Vereist geheugen
1 GB RAM (32 bit); 2 GB RAM (64 bit)
Vereiste ruimte op de vaste schijf
3.0 GB beschikbare schijfruimte
Vereiste weergave
1024 x 768 resolutie
grafiek
Grafische hardwareversnelling vereist een DirectX 10 grafische kaart.

Multi touch
Een aanraakapparaat is vereist om multi-touch-functionaliteit te gebruiken. Alle functies en functionaliteit zijn echter altijd beschikbaar via een toetsenbord, muis of een ander standaard of toegankelijk invoerapparaat. Merk op dat nieuwe aanraakfuncties zijn geoptimaliseerd voor gebruik met Windows 8 of hoger.

Contactgegevens
Shenzhen Tonghe Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Sales Manager

Direct Stuur uw aanvraag naar ons