Shenzhen Tonghe Technology Co., Ltd.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenCOA-Vergunningssticker

64 bit Windows 10 Coa Sticker, Upgrade Online Windows 10 Licentie Sticker

Ik ben online Chatten Nu
Win10 en win8.1 ik kocht al het werk perfect, goede communicatie met de verkoper en de verzending was snel, bedankt.

—— Alexander

COA-stickers met installatie Data Pack via cloud Share zijn voor mij de beste keuze om dit bedrijf gemakkelijk en kostenbesparend te promoten.

—— Edwin karita

64 bit Windows 10 Coa Sticker, Upgrade Online Windows 10 Licentie Sticker

64 Bit Windows 10 Coa Sticker , Upgrade Online Windows 10 License Sticker
64 Bit Windows 10 Coa Sticker , Upgrade Online Windows 10 License Sticker

Grote Afbeelding :  64 bit Windows 10 Coa Sticker, Upgrade Online Windows 10 Licentie Sticker Beste prijs

Productdetails:

Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certificated

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Negotiable
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: COA-Vergunningssticker Garantie: Het levenstijd voor activeringspunten
Toepassing: Internationaal (Globaal Gebied) Media: met 32 bits/met 64 bits
Apparaat: PC Vergunningshoeveelheid: 1
Hoog licht:

windows 10 coa sticker

,

windows 8.1 oem sticker

USB Windows 10 Pro Box, Windows Product Key Card Online 64-bits activeren

Windows 10 Home vs Windows 10 Pro:

Wat hebben zij gemeen met elkaar?
Voor de meerderheid van de gebruikers zijn de verschillen tussen Windows 10 Home en Pro te verwaarlozen, omdat beide vrijwel alles bieden wat ze nodig hebben voor dagelijks computergebruik. De belangrijkste verschillen zijn van invloed op zakelijke gebruikers.
Alle versies van Windows 10 worden geleverd met Cortana, de virtuele assistent van Microsoft, die agenda-items kan maken, dicteren kan nemen, toepassingen en lokale bestanden kan openen, op internet kan zoeken en aanwijzingen kan geven, allemaal via spraakopdrachten op uw pc. Deze functie zou in de toekomst vrij belangrijk kunnen worden, aangezien Microsoft onlangs de aankomende versie van Cortana-apps voor Android- en iOS-telefoons heeft aangekondigd, naast de volledige integratie ervan op Windows Phone. U kunt hier lezen hoe u Cortana gebruikt in Windows 10.
De Microsoft Edge-browser is ook beschikbaar op beide versies. Deze pauze van Internet Explorer is interessant en Edge heeft zeker genoeg functies om het een waardige tegenstander te maken voor Chrome, Firefox en Opera. Het nieuwe aanbod wordt compleet geleverd met een uitgeklede leesmodus voor online declutter-artikelen, een leeslijst in de opmaak Instapaper / Pocket voor het opslaan van artikelen waar u geen tijd hebt om te lezen, plus de mogelijkheid om webpagina's te annoteren en te delen. Raadpleeg voor meer informatie onze handleiding voor het gebruik van Edge-browser in Windows 10
Terwijl Windows zijn reis voortzet naar een toekomst die aanraakgevoelig is, heeft Microsoft een aantal belangrijke aanpassingen aangebracht aan de gebruikersinterface op zowel Home als Pro. Voorbij is de overheersende en vaak verwarrende Windows 8 touch-first lay-out, vervangen door een moderne versie van de Windows 7-desktop. Dit betekent niet dat aanraking is achtergelaten; in plaats daarvan kan Windows nu het type hardware detecteren dat u gebruikt en de juiste interface bieden. Deze functie wordt Continuum genoemd en zou de nieuwe Windows veel aantrekkelijker moeten maken voor de meeste gebruikers, van wie de meesten geen touchscreen-laptop of Windows-tablet hebben.
Een welkome toevoeging aan Windows 10 is een volledig geïntegreerde versie van Virtual Desktops. Deze functie bestaat al in eerdere iteraties van Windows, maar vereiste altijd extra software om het op gang te krijgen. Nu kunt u heel eenvoudig verschillende werkruimten op uw pc maken dankzij een nieuwe Taakweergave-optie. U kunt ook geopende applicaties naar verschillende bureaubladen slepen en neerzetten, waardoor het hele proces soepel, snel en eenvoudig verloopt. Voor meer informatie over deze handige functie, raadpleeg ons Hoe virtuele desktops gebruiken in Windows 10-handleiding.
De andere belangrijkste upgrade naar Windows die zowel thuis als Pro kan vinden, is die van universele apps. Dit idee is eenvoudig, waarbij elke universele app die je koopt in de Windows Store werkt op al je apparaten, of het nu pc, tablet, telefoon of zelfs de Xbox One is. U kunt onze Universal-app Hoe te gebruiken in Windows 10 lezen voor meer informatie over hoe deze nieuwe apps echt werken.
Pls Gelezen alvorens te kopen:
1. Zorg ervoor dat uw systeem aan de min-vereisten voldoet om 64Bit-besturingssystemen uit te voeren - Als uw systeem een ​​core met één kern is, dan is dit niet voor u
2. Dit is een gloednieuwe, ongebruikte Windows 10 Professional 64-bit DVD (zoals afgebeeld), compleet met een gloednieuwe, ongebruikte officiële COA-stickersleutel.
3. 64-bits dvd's bevatten volledige version.pack en cd-taal: Engels.
4. Dit installatiepakket werkt op elke pc of laptop die aan de minimumvereisten voldoet (64bit processor / harde schijfruimte en voldoende geheugen)
5. Accepteer meer soorten COA-aanpassingen voor u indien nodig, zorg voor goede kwaliteit en korting op de softwareverkoop. Wij zijn uw beste leverancier voor Microsoft utility software leverancier, Adobe grafische software fabriek, Microsoft Windows en Office software voor de verkoop.
6. We hebben ook Windows 10 professionele Engelse / Franse / Korea / Spaanse / Poolse taalversie. Als u wilt b uy, neem dan nu contact met ons op.

Opm.1: u kunt dit gebruiken voor schone installaties, upgrades en 10 reparaties winnen.
Notice2: U kunt niet upgraden van XP of Vista . U moet de installatie op schone wijze doen
Notice3: Je kunt niet upgraden van Windows 10 home - Clean install is vereist

we hebben het op voorraad :

windows computer systeem: Microsoft Office-toepassing:
windows 10 pro OEM 64 bit Engels / Frans / Italiaans / Spaans Office 2016 Professional Retail-versie
windows 10 pro Retail 64 bit Engels Office 2016 Home and Business voor MAC
windows 8.1 pro OEM 64 bit Engels / Frans / Pools Office 2016 standaard Kleinhandelsversie /
windows 8.1 pro Retail 64 bit Engels Professionele Professional Retail-versie van Office 2013
windows 7 pro OEM 64 bit Engels / Frans / Pools / Italiaans Office 2013 Standard DVD-detailhandelversie
windows 7 pro Retail 64 bit Engels scheid 2008 / r2 / 2012 / r2 / datacenter-retailbox

Contactgegevens
Shenzhen Tonghe Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Sales Manager

Direct Stuur uw aanvraag naar ons