Shenzhen Tonghe Technology Co., Ltd.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenCOA-Vergunningssticker

OEM COA Sticker activeringssleutel, 1 gigabyte RAM Windows 10 Pro COA-sticker

Ik ben online Chatten Nu
Win10 en win8.1 ik kocht al het werk perfect, goede communicatie met de verkoper en de verzending was snel, bedankt.

—— Alexander

COA-stickers met installatie Data Pack via cloud Share zijn voor mij de beste keuze om dit bedrijf gemakkelijk en kostenbesparend te promoten.

—— Edwin karita

OEM COA Sticker activeringssleutel, 1 gigabyte RAM Windows 10 Pro COA-sticker

OEM COA Sticker Activation Key , 1 Gigabyte RAM Windows 10 Pro COA Sticker
OEM COA Sticker Activation Key , 1 Gigabyte RAM Windows 10 Pro COA Sticker

Grote Afbeelding :  OEM COA Sticker activeringssleutel, 1 gigabyte RAM Windows 10 Pro COA-sticker Beste prijs

Productdetails:

Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certificated

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Negotiable
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: COA-Vergunningssticker Activering: online activering
Zeer belangrijk Type: OEM sleutel Toepassing: Internationaal (Globaal Gebied)
Media: met 32 bits/met 64 bits RAM: 1 gigabyte
Hoog licht:

windows 7 pro coa sticker

,

windows 8.1 oem sticker

Microsoft OEM Software COA-licentiesticker, Windows 10 Pro OEM-pakket

Snelle details:

Microsoft Windows 10 Pro Pack 32-BIT of 64-BIT Retail Box Originele KEY-garantie

windows 10 Pro Retailbox, 32bitx64bit, USB-versie plus KEY-kaart binnen 100% register en activatie beschikbaar

Andere keuze:

Windows 10 Pro Pack OEM

Windows 10 Pro Pack USB3.0

Windows 10 Pro Pack Retail

Windows 10 Home Pack OEM

Windows 10 Home Pack USB3.0

Windows 10 Home Pack Retail

Win 8 pro.OEM 32-bit / 64-bits originele OEM-versie

Win 8.1 pro Retailbox 32bit x 64bit

Win 8.1 pro OEM 32bit / 64bit

Win 8 pro.OEM Originele KEY COA-sticker

Win 8.1 pro.OEM Originele KEY COA-sticker

bestek

Hier volgt een overzicht van vereisten, edities en talen die beschikbaar zijn voor Windows 10.

Systeem vereisten

Als u wilt upgraden naar Windows 10 op uw pc of tablet, dan is dit de minimale hardware die u nodig hebt. Lees hieronder meer over de extra factoren die van invloed zijn op de uitbreidbaarheid. Ga voor meer informatie over de gratis upgrade-aanbieding 1 naar de Windows 10-upgradepagina voor meer informatie.

 • Nieuwste OS:

  Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van Windows 7 SP1 of Windows 8.1 Update gebruikt.

  Weet niet welke versie je gebruikt? Kijk hier voor meer informatie. Wilt u de nieuwste versie downloaden? Klik hier voor Windows 7 SP1 of Windows 8.1 Update.

 • processor:

  1 gigahertz (GHz) of snellere processor of SoC

 • RAM:

  1 gigabyte (GB) voor 32-bits of 2 GB voor 64-bits

 • Ruimte op de harde schijf:

  16 GB voor 32-bits besturingssysteem 20 GB voor 64-bits besturingssysteem

 • Grafische kaart:

  DirectX 9 of hoger met WDDM 1.0-stuurprogramma

 • display:

  800x600

Belangrijke aantekeningen:

 • Windows 10 Thuisgebruikers ontvangen automatisch updates van Windows Update wanneer deze beschikbaar zijn. Gebruikers van Windows 10 Pro en Windows 10 Enterprise hebben de mogelijkheid om updates uit te stellen. De tijd dat Windows 10 Pro-gebruikers updates kunnen uitstellen, is beperkt.

 • Kleine opslagapparaten, zoals apparaten met 32 ​​GB harde schijven of oudere apparaten met volledige harde schijven, hebben mogelijk extra opslagruimte nodig om de upgrade te voltooien. Tijdens de upgrade ziet u instructies die u vertellen wat u moet doen. Mogelijk moet u overbodige bestanden van uw apparaat verwijderen of een USB-flashstation plaatsen om de upgrade te voltooien.

 • Sommige apparaten met weinig beschikbare vrije ruimte of kleinere harde schijven, zoals 32 GB opslag-pc's, hebben mogelijk weinig vrije ruimte beschikbaar na het upgraden. U kunt schijfruimte vrijmaken en eenvoudig bestanden zoals tijdelijke bestanden of uw vorige versie van Windows verwijderen binnen de opslagsysteeminstelling. Bestanden voor de vorige versie van Windows bieden de mogelijkheid om Windows 10 te verwijderen en terug te gaan naar uw vorige versie van Windows. Deze bestanden worden een maand na de upgrade automatisch verwijderd. Om ruimte vrij te maken, kunt u ze nu verwijderen.

 • Een internetverbinding is vereist om de upgrade uit te voeren. Windows 10 is een groot bestand - ongeveer 3 GB - en kosten voor internettoegang (ISP) zijn mogelijk van toepassing.

 • Ga naar de website van de fabrikant van uw apparaat om te controleren op apparaatcompatibiliteit en andere belangrijke installatie-informatie. Contactgegevens van de fabrikant zijn te vinden op de pagina Contactinformatie.

 • De uitbreidbaarheid van een apparaat omvat factoren die verder gaan dan de systeemspecificatie. Dit omvat ondersteuning voor stuurprogramma's en firmware, compatibiliteit van toepassingen en ondersteuning van functies, ongeacht of het apparaat voldoet aan de minimale systeemspecificatie voor Windows 10.

 • Ondersteuning kan per apparaat verschillen. Meer informatie over de Windows Lifecycle-pagina.

 • Als op uw pc of tablet momenteel Windows 7 SP1 of Windows 8.1 Update wordt uitgevoerd, kunt u controleren of het voldoet aan de vereisten door 'Controleer mijn pc' te gebruiken in de Get Windows 10- app. Om de Get Windows 10- app te openen, klikt u op het kleine Windows-pictogram aan de rechterkant van de taakbalk. Als u het niet ziet, bezoekt u onze Windows 10 Q & A-pagina voor meer informatie.

 • Veel toepassingen, bestanden en instellingen worden gemigreerd als onderdeel van de upgrade. Sommige toepassingen of instellingen migreren echter mogelijk niet.

  • Voor anti-malwaretoepassingen zal Windows controleren of uw anti-malware-abonnement actueel is (niet verlopen) en compatibel is tijdens de upgrade.

  • Als de anti-malwaretoepassing compatibel en actueel is, blijft uw toepassing bewaard tijdens de upgrade naar Windows 10.

  • Als de anti-malware-applicatie niet compatibel is, zal Windows uw applicatie verwijderen met behoud van uw instellingen. Nadat de upgrade is voltooid en uw antimalware-provider Microsoft heeft laten weten dat een compatibele versie beschikbaar is voor uw actieve abonnement, zal Windows u waarschuwen om de nieuwste versie te installeren die beschikbaar is met de instellingen die voorafgaand aan de upgrade waren ingesteld.

  • Als uw anti-malware-abonnement niet actueel is (verlopen), zal Windows uw toepassing verwijderen en Windows Defender inschakelen.

  • Sommige toepassingen die afkomstig zijn van uw OEM kunnen vóór de upgrade worden verwijderd.

  • Voor bepaalde toepassingen van derden zal de app "Get Windows 10" scannen op compatibiliteit van applicaties. Als er een bekend probleem is dat de upgrade zal voorkomen, wordt u op de hoogte gebracht van de lijst met toepassingen met bekende problemen. U kunt ervoor kiezen om te accepteren en de applicaties zullen vóór de upgrade uit het systeem worden verwijderd. Zorg ervoor dat u de lijst kopieert voordat u akkoord gaat met het verwijderen van de applicatie.

 • Bij Microsoft Family Safety-kindgebruikers met lokale accounts (accounts die aan de machine zijn gekoppeld) worden tijdens de upgrade hun veiligheidsinstellingen niet naar Windows 10 gemigreerd. Dit betekent dat nadat de upgrade naar Windows 10 is voltooid, ouders de veiligheidsinstellingen voor de onderliggende gebruiker samen met een Microsoft-account moeten instellen als ze er geen hebben. Ga naar de pagina met veelgestelde vragen voor meer informatie over de wijzigingen.

Afschrijving van functie

 • Als u Windows 7 Home Premium, Windows 7 Professional, Windows 7 Ultimate, Windows 8 Pro met Media Center of Windows 8.1 Pro met Media Center hebt en Windows 10 installeert, wordt Windows Media Center verwijderd. Voor een beperkte tijd (de "in aanmerking komende periode"), op systemen die zijn opgewaardeerd naar Windows 10 vanuit een van deze oudere versies van Windows (een "gekwalificeerd systeem"), zal een dvd-afspeelapp ("Windows DVD Player") worden geïnstalleerd. Opmerking: de Windows DVD-speler wordt mogelijk niet onmiddellijk geïnstalleerd; het zal worden geïnstalleerd na de eerste succesvolle Windows Update. De Windows DVD-speler is beschikbaar voor aankoop in de Windows Store voor systemen die (i) gekwalificeerde systemen zijn maar de subsidiabele periode is verstreken; (ii) zijn niet-gekwalificeerde systemen; of (iii) waren gekwalificeerde systemen maar Windows 10 is vervolgens schoon geïnstalleerd (in dit geval kan Windows Update niet detecteren dat dit eerder een gekwalificeerd systeem was).

 • MDM-functionaliteit is niet beschikbaar in Windows 10 Home Edition wanneer Windows 10 wordt uitgebracht.

 • Windows 7-desktopgadgets worden verwijderd als onderdeel van de installatie van Windows 10.

 • Solitaire, Mijnenveger en Hearts Games die vooraf zijn geïnstalleerd op Windows 7 zullen worden verwijderd als onderdeel van de installatie van de Windows 10-upgrade. Microsoft heeft onze versie van Solitaire en Minesweeper uitgebracht, genaamd "Microsoft Solitaire Collection" en "Microsoft Minesweeper."

 • Als u een floppydrive hebt, moet u de nieuwste driver downloaden van Windows Update of van de website van de fabrikant.

 • Als u Windows Live Essentials op uw systeem hebt geïnstalleerd, wordt de OneDrive-toepassing verwijderd en vervangen door de Postvak-versie van OneDrive.

 • OneDrive biedt geen ondersteuning voor tijdelijke aanduidingbestanden in Windows 10. Windows 8.1 geeft plaatsaanduidingen voor bestanden weer die beschikbaar zijn in OneDrive, maar niet lokaal op het apparaat. In Windows 10 kunnen gebruikers kiezen welke mappen moeten worden gesynchroniseerd vanuit de OneDrive-instellingen.

 • Snap is beperkt tot 2 apps in de tabletmodus.

Alles waar je al van houdt. En nog veel meer. Muizen, toetsenborden en vertrouwde programma's

Krijg een nieuwe touchscreen-pc en je kunt nog steeds werken met een muis, toetsenbord en de Windows-desktop

manier die je altijd hebt. Gebruik vrijwel elke printer. Programma's die werken op Windows 7 werken op Windows 8.1.

Alle basisbeginselen, van opstarttijden tot beveiliging, zijn beter dan ooit.

Multitasking, wegvegen

Windows 8.1 biedt een wereld van touchscreenentertainment met apps uit de Windows Store en nieuw

manieren om naadloos te tikken, vegen en navigeren. Multitasken met maximaal vier verschillende apps tegelijkertijd

Windows-tablets en pc's, zodat u tegelijkertijd kunt werken en spelen. En OneDrive-vrije online opslag

die is ingebouwd in Windows 8.1 - betekent dat uw bestanden altijd bij u zijn, vanaf elk van uw pc's of apparaten.

Contactgegevens
Shenzhen Tonghe Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Sales Manager

Direct Stuur uw aanvraag naar ons