Shenzhen Tonghe Technology Co., Ltd.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDe Kleinhandelsdoos van de venstersserver 2012

2 CPU Windows Server 2012 R2 Retail, 64-bits Windows Server 2012 R2 Standard Retail

Ik ben online Chatten Nu
Win10 en win8.1 ik kocht al het werk perfect, goede communicatie met de verkoper en de verzending was snel, bedankt.

—— Alexander

COA-stickers met installatie Data Pack via cloud Share zijn voor mij de beste keuze om dit bedrijf gemakkelijk en kostenbesparend te promoten.

—— Edwin karita

2 CPU Windows Server 2012 R2 Retail, 64-bits Windows Server 2012 R2 Standard Retail

2 CPU Windows Server 2012 R2 Retail , 64 Bit Windows Server 2012 R2 Standard Retail
2 CPU Windows Server 2012 R2 Retail , 64 Bit Windows Server 2012 R2 Standard Retail

Grote Afbeelding :  2 CPU Windows Server 2012 R2 Retail, 64-bits Windows Server 2012 R2 Standard Retail Beste prijs

Productdetails:

Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certified
Modelnummer: OEM Pakwindows server 2012
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: De Kleinhandelsdoos van de venstersserver 2012 PUNTEN: scheid 2012 Datacenter
gebruikers: 5 CALS Gesteund platform: PC
Garantie: Leven beetje: met 64 bits
Hoog licht:

windows server 2012 r2 retail

,

windows 2012 standard retail

2 CPU Windows Server 2012 Retail Box, Windows Server 2012 R2 Standard Edition

Windows Server 2012 R2 Standard Edition
Microsoft-Windows-Server-2012-Datacenter-64-bit-retailbox -English-DVD-2CPU -5 CALS geactiveerd
Inclusief originele verpakking, 64-bits dvd en licentie / COA met productsleutel

1. In overeenstemming met Microsoft-licenties moeten herstelmedia, OEM-media en MAR-media die Microsoft-software bevatten opnieuw worden gedistribueerd als onderdeel van een compleet pakket dat de media bevat, de originele computerhardware waarmee de software is gedistribueerd en het bijbehorende COA-label.

In overeenstemming met het bovenstaande beleid is dit een verkoop van een compleet pakket met de originele media-dvd en originele hardware (servercomputersysteem met origineel moederbord).

2. OEM / Reinstall-schijven / MAR-software - Herstelmedia, OEM-media en MAR-media met Microsoft-software moeten opnieuw worden gedistribueerd als onderdeel van een compleet pakket dat de media, de originele computerhardware waarmee de software is gedistribueerd en het bijbehorende COA-label bevat .

In overeenstemming met het bovenstaande beleid, is dit een verkoop van software gebundeld met het originele serversysteem. Dit item is ook niet bedoeld voor gebruik door algemene consumenten.

Server is beschikbaar, maar is buiten bedrijf gesteld, als zodanig bevat het geen componenten behalve het beschadigde moederbord, beschikbaar om te verzamelen via afspraak of extra verzendkosten zijn van toepassing, als u het wenst te ontvangen. Neem contact met ons op voor meer informatie als u dat wenst.

Vraag: Wat is OEM-software?

A: OEM betekent "Original Equipment Manufacturer". OEM-software wordt rechtstreeks aan de computerfabrikant verkocht of wordt gedistribueerd voor kleinere systeemintegrators en systeembouwers-hobbyisten voor "kloon" of computers zonder naam (voor eindgebruikers zoals u). komt met alleen een elektronische hulphandleiding, die is ingebouwd in de software of een kleine starthandleiding. De software zelf bevat dezelfde programma's als de versie voor de retaildoos, behalve dat de versie van de doos standaard wordt geleverd met een kleine gedrukte handleiding. met een fraaie doos, naast OEM-software geen gratis technische ondersteuning van Microsoft omdat het bedoeld is voor gebruikers met diepgaande kennis om het besturingssysteem te installeren OEM Microsoft-software bevat een COA, dat is een Certificaat van echtheid label of sticker van de fabrikant , plus de sleutelcode die u tijdens de installatie moet intoetsen, en dat uw systeem moet worden geactiveerd / geregistreerd bij Microsoft om Windows Update te ontvangen, zoals Internet Explorer 7, Windows Defend er, Media Player 11, enzovoort.

Over het item

Deze licenties waren onderdeel van onze overeenkomst met Microsoft die werden aangevuld met onze on-site services. Dat contract is in vervulling gegaan en we hebben een paar overgebleven detailhandelsleutels. Dit zijn 100% legitieme sleutels en zijn absoluut gegarandeerd online te activeren.

Wat is inbegrepen?

  • U ontvangt Windows Server 2012 R2 Datacenter met de originele USB zoals getoond in de afbeelding. Er is geen doos inbegrepen. U ontvangt exact hetzelfde document als getoond op de foto met onze partnerinformatie. Betaling alleen via PayPal.
  • We sturen u de officiële downloadlink en digitale sleutel (s) binnen 24-48 uur nadat uw betaling is ontvangen. Alleen Paypal. Hiermee kunt u onmiddellijk aan de slag.
  • Samen met de licenties ontvangt u een origineel 5 CAL-gebruikerscertificaat Windows Server 2012 R2 dat wordt weergegeven in de afbeelding. Het is compatibel met elke server, niet alleen met HP. Op de productcode zijn al 5 CAL's opgenomen, waardoor er in totaal 10 CAL's zijn.
  • Veelgestelde vragen: komt dit met een COA? Nee. Dit is waarom. De OEM-versie die veel duurder is, komt met een COA. Dit is een volledige handelsversie. Dit betekent dat we u een papieren verkoopdocument bezorgen. Merk op dat we Microsoft-partners zijn en goed vertrouwd zijn met het auditproces. We hebben dit product verkocht aan vele gelukkige IT-professionals die positieve feedback hebben achtergelaten. We verkopen dit pakket op deze manier om ervoor te zorgen dat u compliant bent.
  • We weten dat naleving van Microsoft van cruciaal belang is. Dit product houdt u binnen de compliancerichtlijnen van Microsoft. Deze licenties zijn afkomstig van het Electronic Software Delivery (ESD) -kanaal van Microsoft. Dit wordt elektronisch verspreid via geautoriseerde partners - en u zult het papierwerk ontvangen zoals op de afbeelding te zien is. U krijgt ook technische ondersteuning van hen omdat dit een volledige handelsvergunning is.
  • Opmerking: het kopen van een keycard of een sleutel zonder officieel papierwerk of een doosje wordt niet aangeraden door Microsoft, omdat deze mogelijk worden gestolen of nagemaakt.
  • Technische ondersteuning door ons geleverd als er assistentie nodig is tijdens installatie / activering

Contactgegevens
Shenzhen Tonghe Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Sales Manager

Direct Stuur uw aanvraag naar ons