Shenzhen Tonghe Technology Co., Ltd.

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis Productenbureau 2016 pro plus sleutel

Microsoft Office 2016 Pro Plus Key echte sleutelkaart doos met 3.0 USB

Win10 en win8.1 ik kocht al het werk perfect, goede communicatie met de verkoper en de verzending was snel, bedankt.

—— Alexander

COA-stickers met installatie Data Pack via cloud Share zijn voor mij de beste keuze om dit bedrijf gemakkelijk en kostenbesparend te promoten.

—— Edwin karita

Ik ben online Chatten Nu

Microsoft Office 2016 Pro Plus Key echte sleutelkaart doos met 3.0 USB

China Microsoft Office 2016 Pro Plus Key echte sleutelkaart doos met 3.0 USB leverancier

Grote Afbeelding :  Microsoft Office 2016 Pro Plus Key echte sleutelkaart doos met 3.0 USB

Productdetails:

Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certified
Modelnummer: bureau 2016 beroeps
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: 2016 Pro plus Kleinhandelsdoos USB-Type: 3.0 USB
Garantie: levensduur Functie: Geen Taalbeperking
Toepassing: Internationaal (Globaal Gebied) Activering: Ja

Microsoft Office 2016 pro plus Retaildoos Originele sleutelkaart met 3.0 USB Geen taalbeperking

Product gedetailleerde beschrijving

Er is een nieuw kantoor aangekomen. Het is een krachtige service die u helpt uw ​​beste ideeën te ontketenen, dingen voor elkaar krijgt en onderweg contact houdt. Meld u aan voor een persoonlijke ervaring en de meest up-to-date Office-toepassingen, waarbij voortdurend nieuwe en verbeterde functies worden toegevoegd.

Ervaar Office op zijn best op Windows 8-apparaten

- Toegang vanaf het begin tot wat belangrijk is met een snelle en vloeiende interface die uw belangrijkste documenten, applicaties en mensen direct vooraan plaatst
- Ontdek nieuwe en betere manieren om een ​​toetsenbord, pen of touchscreen te maken, bewerken en bladeren.

Uw documenten en instellingen zwerven samen met Office in the cloud

- Meld u aan bij uw account en uw Office-toepassingen, documenten en persoonlijke instellingen staan ​​er precies zoals u ze verliet.
- Sla uw werk online op in SkyDrive of SharePoint, waar u eenvoudig onderweg kunt werken, bewerken en delen.

Houd uw sociale netwerken en contacten goed verbonden in Office

- Bekijk meerdere e-mailaccounts, Facebook-updates en LinkedIn-feeds op één plek met Outlook.
- Krijg doorlopende updates over specifieke documenten, sites en mensen die zijn afgeleverd bij uw activiteitenfeed en blijf in realtime verbonden door met collega's te chatten rechtstreeks vanuit Office.

Ontdek betere manieren om documenten te maken, lezen en delen

- Leg en organiseer allerlei informatie in OneNote-notities, afbeeldingen, webpagina's, spraakmemo's en andere media en deel ze eenvoudig met anderen.
- Bekijk Word-documenten in de nieuwe leesmodus voor een duidelijke, gerichte en gemakkelijk te navigeren leeservaring op grote en kleine schermen.
- Met uw documenten online opgeslagen in SkyDrive of SharePoint, kunt u gelijktijdig met anderen bekijken en bewerken, met de nieuwste wijzigingen en opmerkingen toegankelijk voor de groep *.

Praat vrijwel overal met familie, collega's en vrienden

- Binnenkort met de volledige release praten met iemand die Skype gebruikt, inclusief 60 minuten gratis internationaal bellen elke maand naar vaste lijnen in meer dan 40 landen en naar mobiele telefoons in 7 landen. (Skype-account vereist. Exclusief speciale, premium en niet-geografische nummers.)
- Transformeer vergaderingen met presentatorweergave en video-conferencing met hoge definitie. (HD videocamera vereist)

Professionele kantoor 2016 omvatten:

Woord
Creëer en deel professioneel ogende documenten met de modernste hulpmiddelen voor bewerken, beoordelen en delen. Het nieuwe tabblad Ontwerpen biedt snelle toegang tot functies en Smart Lookup toont relevante contextuele informatie van internet direct in Word.
uitmunten
Analyseer en visualiseer uw gegevens op nieuwe en intuïtieve manieren met een frisse gebruikersinterface plus uw favoriete sneltoetsen op het toetsenbord. Maak gebruik van functies als Analysis Toolpak, Slicers en Formula Builder om tijd te besparen, zodat u zich kunt concentreren op inzichten.
Power Point
Creëer, werk samen en presenteer uw ideeën effectief met nieuwe dia-overgangen en een verbeterd taakvenster voor animaties. Getipte opmerkingen naast uw dia's helpen u om feedback in uw presentaties op te nemen.
Een notitie
Het is uw eigen digitale notebook, zodat u notities, ideeën, webpagina's, foto's, zelfs audio en video allemaal op één plek kunt bewaren. Of u nu thuis, op kantoor of onderweg bent, u kunt het overal met u meenemen, waar u ook bent, terwijl u het deelt en samenwerkt met anderen.
Toegang
Access is een eenvoudig te gebruiken hulpmiddel om snel browsergebaseerde databasetoepassingen te maken waarmee u uw bedrijf kunt runnen. Uw gegevens worden automatisch opgeslagen in een SQL-database, dus het is veiliger en schaalbaarder dan ooit.
Uitgever
Eenvoudig een breed scala aan publicaties van professionele kwaliteit maken, personaliseren en delen. Wissel foto's met een eenvoudige slepen en neerzetten, of voeg foto's toe vanuit uw online albums. Gebruik speciale effecten om uw publicaties te laten opvallen.
Je spullen altijd en overal
Meld u aan bij Office 2016 en gebruik OneDrive om eenvoudig toegang te krijgen tot uw recente documenten op elk apparaat met naadloze integratie.

Contactgegevens
Shenzhen Tonghe Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Sales Manager

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)