Shenzhen Tonghe Technology Co., Ltd.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenVensters 10 Vergunningssleutel

3.0 USB Flash OEM Windows 10 Licentiesleutel Besturingssysteem Geen taalbeperking

Ik ben online Chatten Nu
Win10 en win8.1 ik kocht al het werk perfect, goede communicatie met de verkoper en de verzending was snel, bedankt.

—— Alexander

COA-stickers met installatie Data Pack via cloud Share zijn voor mij de beste keuze om dit bedrijf gemakkelijk en kostenbesparend te promoten.

—— Edwin karita

3.0 USB Flash OEM Windows 10 Licentiesleutel Besturingssysteem Geen taalbeperking

3.0 USB Flash OEM Windows 10 License Key Operating System No Language Limition
3.0 USB Flash OEM Windows 10 License Key Operating System No Language Limition

Grote Afbeelding :  3.0 USB Flash OEM Windows 10 Licentiesleutel Besturingssysteem Geen taalbeperking Beste prijs

Productdetails:

Merknaam: Microsoft Windows

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 stk
Prijs: 3USD
Levertijd: 1 uur
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, L/C, T/T
Levering vermogen: 1000 stuks
Gedetailleerde productomschrijving
USB-Type: 3.0 Naam van het product: Vensters 10 Besturingssysteem
Taal: Geen limition Grafiekkaart: DirectX 9
Activering: online beetje: met 64 bits
Hoog licht:

windows 10 licence key

,

windows 10 license product key

3.0 USB Flash OEM-licentie Microsoft Windows 10 Besturingssysteem geen taalbeperking

Windows 10 Home vs Windows 10 Pro: Wat hebben ze allemaal gemeen?

Voor de meerderheid van de gebruikers zijn de verschillen tussen Windows 10 Home en Pro te verwaarlozen, omdat beide vrijwel alles bieden wat ze nodig hebben voor dagelijks computergebruik. De belangrijkste verschillen zijn van invloed op zakelijke gebruikers.

Alle versies van Windows 10 worden geleverd met Cortana, de virtuele assistent van Microsoft, die agenda-items kan maken, dicteren kan nemen, toepassingen en lokale bestanden kan openen, op internet kan zoeken en aanwijzingen kan geven, allemaal via spraakopdrachten op uw pc. Deze functie zou in de toekomst vrij belangrijk kunnen worden, aangezien Microsoft onlangs de aankomende versie van Cortana-apps voor Android- en iOS-telefoons heeft aangekondigd, naast de volledige integratie ervan op Windows Phone. U kunt hier lezen hoe u Cortana gebruikt in Windows 10.

De Microsoft Edge-browser is ook beschikbaar op beide versies. Deze pauze van Internet Explorer is interessant en Edge heeft zeker genoeg functies om het een waardige tegenstander te maken voor Chrome, Firefox en Opera. Het nieuwe aanbod wordt compleet geleverd met een uitgeklede leesmodus voor online declutter-artikelen, een leeslijst in de opmaak Instapaper / Pocket voor het opslaan van artikelen waar u geen tijd hebt om te lezen, plus de mogelijkheid om webpagina's te annoteren en te delen. Raadpleeg voor meer informatie onze handleiding voor het gebruik van Edge-browser in Windows 10

Terwijl Windows zijn reis voortzet naar een toekomst die aanraakgevoelig is, heeft Microsoft een aantal belangrijke aanpassingen aangebracht aan de gebruikersinterface op zowel Home als Pro. Voorbij is de overheersende en vaak verwarrende Windows 8 touch-first lay-out, vervangen door een moderne versie van de Windows 7-desktop. Dit betekent niet dat aanraking is achtergelaten; in plaats daarvan kan Windows nu het type hardware detecteren dat u gebruikt en de juiste interface bieden. Deze functie wordt Continuum genoemd en zou de nieuwe Windows veel aantrekkelijker moeten maken voor de meeste gebruikers, van wie de meesten geen touchscreen-laptop of Windows-tablet hebben.

Een welkome aanvulling op Windows 10 is een volledig geïntegreerde versie van Virtual Desktops. Deze functie bestaat al in eerdere iteraties van Windows, maar vereiste altijd extra software om het op gang te krijgen. Nu kunt u heel eenvoudig verschillende werkruimten op uw pc maken dankzij een nieuwe Taakweergave-optie. U kunt ook geopende applicaties naar verschillende bureaubladen slepen en neerzetten, waardoor het hele proces soepel, snel en eenvoudig verloopt. Voor meer informatie over deze handige functie, raadpleeg ons Hoe virtuele desktops gebruiken in Windows 10-handleiding.

De andere belangrijkste upgrade naar Windows die zowel thuis als Pro kan vinden, is die van universele apps. Dit idee is eenvoudig, waarbij elke universele app die je koopt in de Windows Store werkt op al je apparaten, of het nu pc, tablet, telefoon of zelfs de Xbox One is. U kunt onze Universal-app Hoe te gebruiken in Windows 10 lezen voor meer informatie over hoe deze nieuwe apps echt werken.

Win 10 Home Win 10 Pro
Een domein maken en lid worden (werknetwerk) Nee Ja
BitLocker Nee Ja
Groepsbeleidsmanagement Nee Ja
Extern bureaublad Nee Ja
Hyper-V (virtualisatie) Nee Ja
Toegewezen toegang Nee Ja
Enterprise-modus Internet Explorer Nee Ja
Windows Store voor bedrijven Nee Ja
Trusted Boot Nee Ja
Windows Update voor bedrijven Nee Ja
Max. ondersteund RAM 128 GB 2 TB

Veel Gestelde Vragen:

Betreffende het product

Vraag: Wat krijg ik?

A: Drie items - een Windows 10 Pro Retail-licentiesleutel voor 1 pc, een ondersteuningshandleiding voor installatie, upgrading en activering en officiële koppelingen voor het downloaden van Windows 10 Media Creation Tool in verschillende talen.

Vraag: Waar is de licentie geschikt voor?

A: Geschikt voor Business & Home Computing - Microsoft Windows 10 Pro Retail Key is een permanente en overdraagbare licentie die op elke pc kan worden gebruikt en nooit zal verlopen.

Vraag: ondersteunt de licentie meerdere talen?

A: Ja - de licentiesleutel is wereldwijd beschikbaar in meerdere talen.

Vraag: Wat als mijn licentie niet werkt?

A: de verkoper helpt u graag verder. Indien niet gerectificeerd, dan een vervanging of een volledige terugbetaling. De klant heeft tot 60 dagen om de licentiesleutel te melden als niet-werkend of anderszins. Zie Nazorg.

Betreffende de transactie

Vraag: Wanneer kan ik de sleutel ontvangen?

A: Gegarandeerde levering op dezelfde dag - Koper ontvangt gegarandeerd de licentiesleutel binnen dezelfde dag na betaling. Om veiligheidsredenen zal de bezorgmethode handmatig worden uitgevoerd, dus verzendtijden kunnen variëren. Sommige kopers ontvangen de licentiesleutel meteen, terwijl anderen de licentiecode later ontvangen.

Vraag: Kan ik ervoor zorgen dat de licentiesleutel op mijn e-mailadres wordt afgeleverd?

A: Ja - de koper kan de licentiesleutel aanvragen voor verzending naar zijn persoonlijke of zakelijke e-mailadres.

Vraag: Is er een beperkte hoeveelheid die ik kan kopen?

A: Nee - een klant is welkom om zoveel licentiecodes te kopen als er op voorraad zijn.

Vraag: Hoe veilig is de transactie?

A: Zeer veilig - om frauduleuze aankopen, een uitgeprinte sleutel en een factuur te bestrijden, kan worden verzonden met traceerreferentie naar het factuuradres van de koper, in geval van noodsituaties.

Contactgegevens
Shenzhen Tonghe Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Sales Manager

Direct Stuur uw aanvraag naar ons