Shenzhen Tonghe Technology Co., Ltd.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productenbureau 2016 pro plus sleutel

Zakelijke PKC OEM Microsoft Office 2016 Home, retailversie Microsoft COA-sticker

Ik ben online Chatten Nu
Win10 en win8.1 ik kocht al het werk perfect, goede communicatie met de verkoper en de verzending was snel, bedankt.

—— Alexander

COA-stickers met installatie Data Pack via cloud Share zijn voor mij de beste keuze om dit bedrijf gemakkelijk en kostenbesparend te promoten.

—— Edwin karita

Zakelijke PKC OEM Microsoft Office 2016 Home, retailversie Microsoft COA-sticker

Business PKC OEM Microsoft Office 2016 Home , Retail Version Microsoft COA Sticker
Business PKC OEM Microsoft Office 2016 Home , Retail Version Microsoft COA Sticker

Grote Afbeelding :  Zakelijke PKC OEM Microsoft Office 2016 Home, retailversie Microsoft COA-sticker Beste prijs

Productdetails:

Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certificated
Modelnummer: Office 2016-Huis
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Het Huis van Microsoft Office 2016 Versie: Kleinhandels
RAM: 2GB Harde schijf: 3GB
tonen: resolutie 1280 x 800 Bewerker: 1GHz
Hoog licht:

office plus 2016 key

,

office 2016 plus product key

Pro Plus Office 2016 Doos USB Flash Key Code Levenslange garantie

Microsft Office 2016 Pro Plus 64 / 32bit Digital Edition - Productlicentiesleutel E-mailbezorging Of per DHL / EMS verzending via USB.

Dit is licentiecode. Als u CD of Box nodig hebt, neemt u contact met ons op ..
Voor deze licentie is contact vereist met Microsoft-ondersteuning om uw Office te activeren.
Compatibel met Windows 7, 8 & 10Multiple talen, volledige ondersteuning en updates
Alle productsleutels zijn ontleend aan installaties op pc's. Alle sleutels worden voor verzending grondig gecontroleerd. Volledige restitutie gegarandeerd als de productcode niet werkt.

Onze lijst Voldoet aan het intellectuele eigendom. Auteursrecht: wij treden op als systeembouwer en brengen de OEM-licentie en een originele hardware over naar de andere gebruiker.


Wat is nieuw met Office 2016?
Alle nieuwe Office 2016 Pro-toepassingen
Office 2016 is volledig geladen met de nieuwste en beste versies van uw favoriete applicaties: Word, Excel, PowerPoint, One-Note, Publisher, Access en Outlook. Alle tools die je kent en liefhebt, alleen beter.
Tools om de productiviteit te verhogen
U hoeft geen power-user te zijn om de kracht van Office 2016 te benutten. De applicaties zitten vol met slimme tools die het maximaliseren van de productiviteit een koud kunstje maken.
Gemaakt voor teamwork
Ingebouwde samenwerkingstools stellen u in staat om met gemak documenten mede te schrijven, te delen en te bewerken in Word, PowerPoint of One-Note. Werk tegelijkertijd aan hetzelfde document, of u nu in dezelfde kamer of over de hele wereld bent.


Kenmerken:
vooruitzicht
Organiseer e-mail, coördineer planningen en blijf op de hoogte van contacten. De nieuwe Outlook heeft pushmail-ondersteuning, zodat uw inbox altijd up-to-date is. En een verbeterde conversatieweergave zorgt ervoor dat berichten met vergelijkbare onderwerpregels niet worden betrokken bij gesprekken waartoe ze niet behoren. U vindt ook meer opties voor het opnemen en beheren van bijlagen.
Woord
Maak, polijst en deel prachtige documenten. Nu is het delen en samenwerken met het team een ​​fluitje van een cent. Met het nieuwe Word kunt u samen met meerdere personen tegelijkertijd documenten schrijven en bewerken, ongeacht of u zich in dezelfde kamer of over de hele wereld bevindt. En cloud-integratie maakt het delen van documenten een makkie.
uitmunten
Analyseer en visualiseer uw gegevens op nieuwe en intuïtieve manieren. Verander getallen in inzichten met de nieuwe Excel. Pivot Table Slicers helpen u bij het ontdekken van patronen in grote hoeveelheden gegevens en met Aanbevolen grafieken krijgt u de beste diagrammen om uw gegevens te communiceren. Met One-Click Forecasting worden werkbladen automatisch gescand op datatrends en opgemaakt in tabellen en tabellen.
Power Point
Creëer, werk samen en presenteer uw ideeën effectief. Co-auteur van presentaties waarbij uw team tegelijkertijd werkt. Maak opmerkingen over relevante tekst en afbeeldingen en vergelijk verschillende versies van een presentatie met Conflict Resolution View.
Een notitie
Gebruik uw gedachten in uw eigen digitale notebook. Leg uw ideeën vast, deel ze en deel ze met digitale notebooks die u op elk apparaat kunt gebruiken. Vind snel dingen met een krachtige zoekmachine die uw tags bijhoudt en nog veel meer.
Uitgever
Publisher is het eenvoudige pad naar professionele publicaties die een impact hebben. Gebruik Publisher om uw online albums op Facebook, Flickr en andere services te doorzoeken en afbeeldingen rechtstreeks aan het document toe te voegen,
zonder ze eerst te moeten bewaren.
Toegang
Met Access kunt u snel een database bouwen om gegevens te organiseren, die overal online toegankelijk zijn. Raak nooit meer 'verloren' in de gegevens. Een gestandaardiseerd app-framework maakt navigatie-apps bekend en gemakkelijk.

Office Online
Gratis Office Online synchroniseren met uw One-Drive-account, dus wanneer u niet op uw pc bent, kunt u uw Word-, Excel-, PowerPoint- en One-Note-bestanden openen, bekijken, bewerken en delen vanaf elk apparaat met internetverbinding dat een ondersteunde browser gebruikt wanneer je bent weg van huis ..
Verzending naar e-mail vrij van sleutel of USB / Box door DHL / EMS

Vraag: Worden er installatiemedia naar mij gestuurd?
A: Nee, deze sleutel wordt gevalideerd via de Microsoft Office-site, die deze aan uw Microsoft-account koppelt. Van daaruit krijgt u de software die u rechtstreeks van Microsoft kunt downloaden.

Vraag: Wordt er iets naar mij gemaild?
Op verzoek kunnen we de dvd's branden en zonder extra kosten naar u opsturen.

Vraag: Waarom worden uw producten met een dergelijke korting verkocht?
A: Al onze producten worden ingekocht via verkoop van liquiditeiten.

systeem vereisten

Besturingssysteem Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 Service Pack 1, Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012 of Windows Server 2008 R2
Computer en processor 1 gigahertz (Ghz) ​​of snellere x86- of x64-bit processor met SSE2-instructieset
Geheugen (RAM) 2 GB RAM
Harde schijf 3.0 gigabytes (GB) beschikbaar
tonen Grafische hardwareversnelling vereist een DirectX10 grafische kaart en een resolutie van 1280 x 800
browser De huidige of onmiddellijk vorige versie van Internet Explorer; de huidige versie van Microsoft Edge, Safari, Chrome of Firefox.
.NET-versie .NET 3.5 vereist. Voor sommige functies is mogelijk .NET 4.0, 4.5 of 4.6 CLR vereist om ook te worden geïnstalleerd.
Multi touch Een aanraakapparaat is vereist om multi-touch-functionaliteit te gebruiken. Maar alle functies en functionaliteit zijn altijd beschikbaar via een toetsenbord, muis of een ander standaard of toegankelijk invoerapparaat. Merk op dat touch-functies zijn geoptimaliseerd voor gebruik met Windows 8, Windows 8.1 of Windows 10.
Aanvullende vereisten en overwegingen Sommige functies kunnen variëren, afhankelijk van de systeemconfiguratie. Voor sommige functies is mogelijk aanvullende of geavanceerde hardware of serverconnectiviteit vereist.

Contactgegevens
Shenzhen Tonghe Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Sales Manager

Direct Stuur uw aanvraag naar ons