Shenzhen Tonghe Technology Co., Ltd.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDe Kleinhandelsdoos van de venstersserver 2012

Standaard R2 Engels Windows Server 2012 Retail Box 1PK DVD 2CPU VM OEM-pakket

Ik ben online Chatten Nu
Win10 en win8.1 ik kocht al het werk perfect, goede communicatie met de verkoper en de verzending was snel, bedankt.

—— Alexander

COA-stickers met installatie Data Pack via cloud Share zijn voor mij de beste keuze om dit bedrijf gemakkelijk en kostenbesparend te promoten.

—— Edwin karita

Standaard R2 Engels Windows Server 2012 Retail Box 1PK DVD 2CPU VM OEM-pakket

Standard R2 English Windows Server 2012 Retail Box 1PK DVD 2CPU VM OEM Pack
Standard R2 English Windows Server 2012 Retail Box 1PK DVD 2CPU VM OEM Pack

Grote Afbeelding :  Standaard R2 Engels Windows Server 2012 Retail Box 1PK DVD 2CPU VM OEM-pakket Beste prijs

Productdetails:

Merknaam: Microsoft
Certificering: microsoft Certified
Modelnummer: server 2012 R2
Gedetailleerde productomschrijving
Vergunning: 100% werkend voor leven Activering: DVD-installatieprogramma COA
gebruikers: 5 CALS Toepassing: Globale Gebiedsactivering
Pakket: scheid 2012 R2-oem pak beetje: met 64 bits
Hoog licht:

windows server 2012 r2 retail

,

windows server 2012 standard retail

Standaard R2 X64 Engels Windows Server 2012 Retail Box 1PK DVD 2CPU / 2VM OEM-pack

Originele Windows Server 2012 R2 standaard OEM

Windows Server 2012 R2 Standard is een flexibele, krachtige en eenvoudig te gebruiken serveroplossing. Of uw bedrijf nu een klein bedrijf of een groot bedrijf is, Windows Server R2 2012 Standard kan u helpen bij het optimaliseren van uw bedrijf.

Met Windows Server 2012 R2 Standard kunt u uw lokale oplossingen combineren met de cloud zonder de infrastructuur, het systeembeheer of de toepassingen opnieuw te moeten engineeren. Het biedt klanten een schaalbare, dynamische en multitenant-aware cloud-infrastructuur waarmee gebruikers overal ter wereld verbinding kunnen maken. Hierdoor kan IT met meer flexibiliteit en efficiëntie op zakelijke behoeften inspelen en hebben mobiele medewerkers toegang tot persoonlijke werkomgevingen vanaf vrijwel elke locatie.

specificaties:

Integreer cloudservices Wanneer het is geïntegreerd met Office 365, kunt u uw gebruikersaccounts eenmaal maken in Windows Server 2012 R2 Essentials en wordt er tegelijkertijd een bijbehorend postvak gemaakt. Gebruikerswachtwoorden worden gesynchroniseerd tussen de Essentials-server en de Office 365-service zodat gebruikers zich op dezelfde manier aanmelden of ze toegang hebben tot lokale of cloudgebaseerde bronnen. Integratie met Windows Azure Backup vult uw lokale serverback-ups aan met een cloudgebaseerde service die uw bedrijfskritieke gegevens opslaat in een uiterst veilig, offsite datacenter.
Bescherm uw gegevens Serverback-ups worden geconfigureerd met behulp van een eenvoudige wizard. U kunt ook profiteren van optionele cloudgebaseerde back-upservices, zoals Windows Azure Backup, voor een nog betere bescherming. Clientback-ups worden zodanig geconfigureerd dat ze dagelijks worden uitgevoerd voor elke pc die is aangesloten op de Essentials-omgeving en waarmee u afzonderlijke bestanden en mappen, of zelfs een volledige pc, kunt herstellen, zoals u zou doen bij het vervangen van een defecte harde schijf of bij het upgraden van een oudere harde schijf. Persoonlijke gegevens kunnen eenvoudig worden beschermd met Bestandsgeschiedenis, een nieuwe functie van Windows 8-clients, die centraal kan worden geconfigureerd en beheerd vanaf uw Essentials-server.
Server virtualisatie Als u een klein bedrijf hebt, wilt u zich richten op het uitvoeren ervan, niet op het beheer van een IT-infrastructuur. Windows Server 2012 R2 Essentials kan helpen om de tijd, moeite en geld die u aan IT uitgeeft te minimaliseren.
Zorg voor veilige externe toegang Windows Server 2012 R2 Essentials biedt verschillende opties voor externe toegang, waaronder Remote Web Access (RWA), een zeer veilige manier voor gebruikers en beheerders om hun webbrowser te gebruiken voor toegang tot bestanden en mappen, clientcomputers en servers. De My Server-app voor Windows 8 en Windows 8 RT is een moderne en gebruiksvriendelijke manier om toegang te krijgen tot uw bestanden en mappen en om lichte beheertaken uit te voeren vanaf desktops, laptops en tablet-apparaten.
Cloud-geoptimaliseerde Bedrijven van tegenwoordig volgen snel een hybride aanpak voor private en publieke cloud computing. Windows Server 2012 Standard is ideaal voor licht gevirtualiseerde omgevingen die zich naar de cloud begeven, ongeacht waar u zich op weg bent naar de cloud
"Original Equipment Manufacturer". OEM-software wordt rechtstreeks verkocht aan de computerfabrikant of wordt gedistribueerd voor kleinere systeemintegratoren en systeembouwers voor "clone" of no-name computers (voor eindgebruikers zoals u). OEM-versies worden geleverd met alleen een elektronische help-handleiding, die is ingebouwd in de software of een kleine starthandleiding De software zelf bevat dezelfde programma's als de versie van de doos, met uitzondering van de versie van de doos met standaard een kleine gedrukte handleiding en met een fraaie doos Bovendien omvat OEM-software geen gratis technische ondersteuning van Microsoft omdat het de intentie heeft voor een gebruiker met diepgaande kennis om het besturingssysteem te installeren.OEM Microsoft-software bevat een COA, dat is een Certificaat van echtheid label of sticker van de fabrikant, plus sleutelcode om in te toetsen tijdens de installatie, en om uw systeem te activeren / registeren met Microsoft om Windows Update te ontvangen, zoals Internet Explorer 7, Windows Defender, Media Pla yer 11, enzovoort

· Besturingssysteem: Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard x64-bit

· Taal (talen): Engels

· Licentietype: licentie

· Distributie Media / Methode: DVD-ROM

· Vergunningshoe: 2 extra processoren

· Licentieprijzen: OEI

· Licentiegegevens: 64-bit

Contactgegevens
Shenzhen Tonghe Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Sales Manager

Direct Stuur uw aanvraag naar ons