Shenzhen Tonghe Technology Co., Ltd.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenMicrosoft Office Pro plus 2013

Tijdsbesparing Office 2013 Professional Plus Key Card Toegang InfoPath inbegrepen

Ik ben online Chatten Nu
Win10 en win8.1 ik kocht al het werk perfect, goede communicatie met de verkoper en de verzending was snel, bedankt.

—— Alexander

COA-stickers met installatie Data Pack via cloud Share zijn voor mij de beste keuze om dit bedrijf gemakkelijk en kostenbesparend te promoten.

—— Edwin karita

Tijdsbesparing Office 2013 Professional Plus Key Card Toegang InfoPath inbegrepen

Time Saving Office 2013 Professional Plus Key Card Access InfoPath Included
Time Saving Office 2013 Professional Plus Key Card Access InfoPath Included Time Saving Office 2013 Professional Plus Key Card Access InfoPath Included Time Saving Office 2013 Professional Plus Key Card Access InfoPath Included

Grote Afbeelding :  Tijdsbesparing Office 2013 Professional Plus Key Card Toegang InfoPath inbegrepen Beste prijs

Productdetails:

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10
Prijs: Negotiable
Levertijd: 3 dagen
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000
Gedetailleerde productomschrijving
Vereiste Bewerker: 1 gigahertz (Ghz) ​​of sneller Vereist Geheugen: 1 GB RAM (met 32 bits)
Vereiste Harde schijfruimte: 3.0 GB beschikbaar Naam van het product: Microsoft Office Pro plus 2013
Besturingssysteem: Vensters 10 .NET-versie: 3.5, 4.0, of 4,5
Hoog licht:

office 2013 professional plus

,

office 2013 pro plus

Product Key Card voor Microsoft Office Professional Plus 2013, MS Office 2011 voor Mac

Compatibel met Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Windows Server 2008 R2 of Windows Server 2012. Werkt niet op Windows XP of Vista.

Geef uw medewerkers de beschikking over de nieuwste productiviteitstools en de mogelijkheid om vrijwel overal te werken.

Met Office Professional Plus 2013 kunt u nog beter samenwerken door u meer controle te geven over compliance, nieuwe hulpmiddelen voor het analyseren en delen van gegevens en meer mogelijkheden voor communicatie. Bovendien zijn Access, Skype voor Bedrijven en InfoPath opgenomen in de suite.

Nieuwe mogelijkheden voor e-mail en compliance

 • Open en bewerk projectgerelateerde e-mail die is opgeslagen in Exchange en documenten die zijn opgeslagen in SharePoint rechtstreeks vanuit Outlook met behulp van sitemailboxes.

 • Vermijd ten onrechte het verzenden van e-mail met gevoelige informatie naar ongeautoriseerde ontvangers met behulp van Outlook-beleidstips en Exchange Data Loss Prevention.

 • IT kan de registratie van Skype for Business-vergaderingen in- of uitschakelen via groepsbeleid en geregistreerde vergaderingen, inclusief IM-gesprekken, archiveren naar SharePoint.

 • Scan spreadsheets voor fouten, verborgen info, verbroken koppelingen en inconsistenties met behulp van Informatie in Excel. Bekijk audit trail van wijzigingen in spreadsheets met Spreadsheet Compare.


Nieuwe mogelijkheden voor het verkennen en visualiseren van gegevens

 • Stroomlijn de integratie en manipulatie van grote hoeveelheden gegevens uit verschillende bronnen en voer snelle informatie-analyse uit met Power Pivot native in Excel.

 • Ontdek verschillende cuts en views van uw data in een klik in een draaitabel of draaigrafiek om nieuwe inzichten te ontdekken die verborgen zijn in uw data.

 • Compileer gegevens, grafieken en grafieken in één Power View om uw gegevens tot leven te brengen met een zeer interactieve visualisatie- en presentatie-ervaring voor alle gebruikers.

Nieuwe communicatiemogelijkheden

 • Bekijk de video's van meerdere deelnemers tegelijkertijd in een Skype voor Bedrijven-vergadering.

 • Maak verbinding met meer eindpunten met behulp van op standaarden gebaseerde H.264-video.

 • Gebruik een gestroomlijnde notities ervaring met OneNote.

 • Neem vergaderingen op in op standaarden gebaseerde indeling om ze later gemakkelijk te kunnen afspelen

inbegrepen:
 • Word 2013,

 • Excel 2013,

 • PowerPoint 2013,

 • OneNote 2013,

 • Outlook 2013,

 • Uitgever 2013,

 • Office-webapps,

Alleen compatibel met Windows 7, 8, 8.1, 10

Werkt niet op Windows XP of Vista of Mac OS of Chromebook

 • Werk slimmer

  Office Standard 2013 is ontworpen om u te helpen sneller te creëren en te communiceren, met tijdbesparende functies en een schone, moderne uitstraling in al uw programma's. Bovendien kunt u uw documenten online opslaan in SkyDrive om vrijwel overal toegang te krijgen.

  Office op 1 pc voor zakelijk gebruik

 • Bewaar uw documenten online met SkyDrive

 • Open, bewerk en deel uw documenten op uw apparaat met internetverbinding via gratis Office Web Apps

Deel plannen en blijf georganiseerd

Met het nieuwe kantoor is het gemakkelijker dan ooit om op het werk en thuis te blijven werken.

Houd het gezin georganiseerd. Gebruik Outlook-e-mail, gedeelde agenda's en takenlijsthulpmiddelen om thuis- en werkroosters samen te beheren.

Deel eenvoudig notitieblokken en bestanden. Stuur een link of gebruik gratis Office Web Apps om ze te bekijken en te bewerken.

Verander uw ideeën in prachtige documenten

Begin met een sjabloon en polijst uw werk met experttools.

Werk zoals je wilt . Leg uw ideeën vast met behulp van het toetsenbord, de pen of het aanraakscherm.

Werk gemakkelijk met media. Sleep afbeeldingen, video's en online media naar bestanden en haal inhoud uit PDF's rechtstreeks naar Word.

Uw gepersonaliseerde kantoor

Creëer aantrekkelijke en professioneel uitziende documenten - of u nu achter uw bureau zit of onderweg bent.

Je aangepaste instellingen zwerven met je mee. Meld u aan bij uw account en pak uw werk op de plaats waar u was gebleven.

Sla bestanden op in de cloud. Office slaat uw documenten op SkyDrive zodat uw notities, foto's en bestanden altijd toegankelijk zijn.

Voer de nieuwste Office-hulpprogramma's uit om uw bedrijf te laten groeien

 • In de nieuwe leesmodus wordt de tekst automatisch in kolommen omgekeerd om het lezen op het scherm eenvoudiger te maken. Minder menu's betekent een hogere focus op uw inhoud, alleen vergezeld van hulpmiddelen die waarde toevoegen aan uw lezing.

 • Open een PDF in Word en geniet van het bewerken van inhoud, zoals alinea's, lijsten en tabellen, alsof u deze in Word hebt gemaakt

 • Toon uw stijl en professionaliteit met sjablonen, plus bespaar tijd. Blader door Word-sjablonen in meer dan 40 categorieën.

 • In Excel 2013 heeft elke werkmap een eigen venster, waardoor het gemakkelijker is om tegelijkertijd aan twee werkmappen te werken. Het maakt het leven ook gemakkelijker wanneer u op twee monitoren werkt

 • U zult verschillende nieuwe functies vinden in de categorieën wiskunde en trigonometrie, statistiek, engineering, datum en tijd, opzoeken en referentie, logische en tekstfunctiecategorieën

 • Met de nieuwe knop Aanbevolen kaarten op het tabblad Invoegen kunt u kiezen uit verschillende grafieken die geschikt zijn voor uw gegevens. Gerelateerde soorten diagrammen, zoals spreidings- en ballondiagrammen, staan ​​onder één paraplu

 • Trek vloeiend met uw vinger, stylus of muis op elk apparaat dat kan worden aangeraakt, zoals een tablet-pc of een Windows 8-tablet of slate-pc. Als u uw handgeschreven notities wilt delen en de leesbaarheid wilt behouden, kan OneNote uw handschrift automatisch naar tekst converteren.

 • Met de verbeterde tool Verzenden naar OneNote wordt het eenvoudiger dan ooit om alles wat u ziet op uw scherm te knippen, een webpagina of een volledig document naar een notitiebloksectie te verzenden of Quick Notes te noteren die automatisch worden opgeslagen en opgeslagen als onderdeel van je notitieboek.

 • U kunt zowat elk computerbestand aan elk deel van uw aantekeningen toevoegen, dat een kopie van het bestand opslaat in uw notitieboek. U kunt ook Excel-spreadsheets en Visio-diagrammen rechtstreeks in OneNote maken en importeren en hun informatie op hun plaats bewerken in uw notities.

 • Met Presenter View kunt u uw notities op uw monitor zien terwijl de toeschouwer alleen de dia ziet. In eerdere releases was het moeilijk om erachter te komen wie wat zag op welke monitor. De verbeterde Presenter View lost die hoofdpijn op en maakt het eenvoudiger om mee te werken.

 • Geen oogstrelende objecten op uw dia's om te zien of ze in de rij staan. Slimme hulplijnen worden automatisch weergegeven wanneer uw objecten, zoals afbeeldingen, vormen en meer, bijna gelijk zijn en ze u ook vertellen wanneer objecten gelijkmatig worden verdeeld.

 • PowerPoint ondersteunt nu meer multimedia-indelingen, zoals .mp4 en .mov met H.264-video en Advanced Audio Coding (AAC) -audio en meer high-definition content. PowerPoint 2013 bevat meer ingebouwde codecs, zodat u ze niet hoeft te installeren om bepaalde bestandsindelingen te laten werken

 • De People Card verzamelt alle belangrijke gegevens over een contact op één plek: telefoon, e-mail, adres, bedrijfsinformatie, updates van sociale media en zelfs of deze beschikbaar zijn. Vanaf de kaart kun je een vergadering plannen, een chatbericht verzenden of een oproep plaatsen, waardoor het een one-stop-shop is voor alle communicatie.

 • Uw agenda kan u veel meer vertellen dan alleen het tijdstip van uw volgende afspraak. U kunt uw lokale weersvoorspelling daar in de agendaweergave toevoegen, samen met de huidige omstandigheden

 • Push-gebaseerde e-mail, afspraken en contactpersonen ontvangen van Outlook.com en Outlook.com (voorheen Hotmail) - allemaal handig afgeleverd in uw Outlook-ervaring

 • Creëer dynamische publicaties in zeer korte tijd wanneer u vooraf gebouwde bouwstenen van inhoud invoegt en aanpast, zowel ingebouwd als uit de Publisher-community, rechtstreeks van Publisher 2010. Kies uit een reeks paginadelen, zoals zijbalken en verhalen, en kalenders, randen, advertenties en meer

 • Gebruik professioneel uitziende effecten voor tekst, vormen en afbeeldingen, inclusief zachtere schaduwen, reflecties en OpenType-functies zoals ligaturen en stilistische alternatieven

 • Gebruik Publisher om in uw online albums op Facebook, Flickr en andere diensten te zoeken en afbeeldingen rechtstreeks aan het document toe te voegen, zonder ze eerst te hoeven opslaan

 • Office-webapps (Word, Excel, PowerPoint, OneNote)

Vereisten
Vereiste processor 1 gigahertz (Ghz) ​​of snellere x86- of x64-bit processor met SSE2-instructieset
Vereist besturingssysteem Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Windows Server 2008 R2 of Windows Server 2012
Vereist geheugen 1 GB RAM (32 bit); 2 GB RAM (64 bit)
Vereiste ruimte op de vaste schijf 3.0 GB beschikbaar
Vereiste weergave Grafische hardwareversnelling vereist een DirectX 10 grafische kaart en een resolutie van 1024 x 576
Vereiste .NET-versie 3.5, 4.0 of 4.5
Multi touch Een aanraakapparaat is vereist om multi-touch-functionaliteit te gebruiken. Alle functies en functionaliteit zijn echter altijd beschikbaar via een toetsenbord, muis of een ander standaard of toegankelijk invoerapparaat. Merk op dat nieuwe aanraakfuncties zijn geoptimaliseerd voor gebruik met Windows 8
Aanvullende systeemvereisten Sommige functies kunnen variëren, afhankelijk van de systeemconfiguratie. Voor sommige functies is mogelijk aanvullende of geavanceerde hardware of serverconnectiviteit vereist.

Opmerking: systeemvereisten worden afgerond op het dichtstbijzijnde 0,5 GB, om voorzichtig te zijn. Als we bijvoorbeeld de vereiste schijfruimte van een toepassing meten tot 1,99 GB, raden we 2,5 GB schijfruimte aan. Onze systeemvereisten voor harde schijven zijn opzettelijk groter dan het werkelijke schijfruimtegebruik van de software.

Een grafische processor helpt de prestaties van bepaalde functies te verbeteren, zoals tekentabellen in Excel 2013 of overgangen, animaties en video-integratie in PowerPoint 2013. Voor het gebruik van een grafische processor met Office 2013 is een Microsoft DirectX 10-compatibele grafische processor vereist die 64 MB videogeheugen. Deze processors waren in 2007 overal verkrijgbaar. De meeste computers die vandaag beschikbaar zijn, bevatten een grafische processor die aan deze norm voldoet of deze overtreft. Als u of uw gebruikers echter geen grafische processor hebben, kunt u Office 2013 nog steeds uitvoeren.

Contactgegevens
Shenzhen Tonghe Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Sales Manager

Direct Stuur uw aanvraag naar ons