Shenzhen Tonghe Technology Co., Ltd.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenVensters 10 Vergunningssleutel

Digitale vorm Windows 10 OEM-licentie 64-bit voor alle talen Flexibel beheer

Ik ben online Chatten Nu
Win10 en win8.1 ik kocht al het werk perfect, goede communicatie met de verkoper en de verzending was snel, bedankt.

—— Alexander

COA-stickers met installatie Data Pack via cloud Share zijn voor mij de beste keuze om dit bedrijf gemakkelijk en kostenbesparend te promoten.

—— Edwin karita

Digitale vorm Windows 10 OEM-licentie 64-bit voor alle talen Flexibel beheer

Digital Form Windows 10 OEM License 64-Bit For All Languages Flexible Management
Digital Form Windows 10 OEM License 64-Bit For All Languages Flexible Management Digital Form Windows 10 OEM License 64-Bit For All Languages Flexible Management Digital Form Windows 10 OEM License 64-Bit For All Languages Flexible Management

Grote Afbeelding :  Digitale vorm Windows 10 OEM-licentie 64-bit voor alle talen Flexibel beheer Beste prijs

Productdetails:

Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft Certificated
Modelnummer: Vensters 10 Vergunningssleutel

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 stk
Prijs: 3USD
Levertijd: 1 uur
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, L/C, T/T
Levering vermogen: 1000 stuks
Gedetailleerde productomschrijving
Vorm: digitale Naam van het product: Vensters 10 Vergunningssleutel
Taal: alle merk: Microsoft Windows
Box: Inbegrepen niet Systeem: Win7, Win8.1, Win10
Hoog licht:

windows 10 licence key

,

windows 10 product key

Microsoft Windows 10 Professional-licentie 64-bits ondersteunt 1 gebruiker / 1 apparaat

Functie:

Windows Autopilot

Met Windows Autopilot kunt u uw nieuwe Windows 10 Pro-apparaten snel gebruiken, zonder IT-hulp. Geniet van eenvoudig en flexibel beheer.

Windows Ink

Krijg snel toegang tot een Windows Ink Workspace met de klik van een digitale pen of rechtstreeks van uw taakbalk. U kunt zelfs de Ink Workspace ophalen voordat u inlogt.

Microsoft Edge

Microsoft Edge is de snellere, veiligere browser die is gebouwd voor Windows 10. Hij is geoptimaliseerd voor het moderne web, maar is nog steeds compatibel met oudere apps en sites.

Eigenaars van 64-bit pc's en tablets die Windows 10 Professional als hun besturingssysteem hebben, kunnen deze licentie bij ons kopen. Na aankoop komt uw licentie binnen enkele minuten aan via elektronische levering. Windows 10 werd door velen geroemd als een terugkeer naar formulieren voor Microsoft nadat Windows 8 niet kon imponeren. Een van de luidruchtigste klachten over Windows 8 was het verwijderen van het startscherm. Het menu is terug in Windows 10 en het ontwerp van dit besturingssysteem neemt de beste functies van Windows 7 en Windows 8 in zich om een ​​besturingssysteem te vormen dat de kloof tussen pc's en tablets beter overbrugt dan met Windows 8. Windows 10 Professional lijkt op de Home-versie, maar heeft veel extra functies die op bedrijven zijn gericht. Houd er rekening mee dat dit een licentie is voor de 64-bits versie van Windows Professional en mag alleen worden geïnstalleerd op 64-bits machines . Het besturingssysteem werkt niet op 32-bit pc's, dus controleer uw systeemspecificaties voordat u het aanschaft. Bestellingen worden binnen de normale kantooruren met 30 minuten uitgevoerd. U ontvangt na aankoop een licentie-activeringscode en een link naar Microsofts Media Creation Tool voor Windows 10 Professional .

Uitgebreid startmenu: het vertrouwde startmenu is terug en biedt snelle toegang met één muisklik tot de functies en bestanden die mensen het meest gebruiken, en ook een nieuwe ruimte om te personaliseren met favoriete apps, programma's, mensen en websites. Apps die in Windows worden uitgevoerd: apps uit de Windows Store worden nu geopend in hetzelfde formaat als bureaubladprogramma's. Ze kunnen van grootte worden veranderd en verplaatst, en ze hebben titelbalken bovenaan, zodat gebruikers kunnen maximaliseren, minimaliseren en sluiten met een klik. Snapverbeteringen: laat maximaal vier apps op hetzelfde scherm knappen met een nieuwe kwadrantlay-out. Windows toont ook andere apps en programma's die worden uitgevoerd voor extra snapping en maakt zelfs slimme suggesties over het opvullen van beschikbare schermruimte met andere open apps. Nieuwe knop voor taakweergave: de nieuwe knop voor taakweergave op de taakbalk maakt één weergave mogelijk voor alle geopende apps en bestanden, waardoor snel kan worden geschakeld en met één druk op de knop toegang kan worden verkregen tot alle desktops die de gebruiker maakt. Meerdere desktops: in plaats van te veel apps en bestanden overlappend op één bureaublad, is het eenvoudig om verschillende desktops voor verschillende doeleinden en projecten te maken en te schakelen, zowel voor werk, persoonlijk gebruik of beide.

Kenmerken:

Deel en werk in realtime aan documenten Uw Office-bestanden zoals Excel, Word en PowerPoint worden automatisch opgeslagen in de cloud, die fungeert als een virtuele online schijf, zodat u documenten in realtime kunt delen en bewerken.
gebruik uw Windows 10 Pro pc overal Begin met het bewerken van een document op kantoor, werk eraan in de coffeeshop op uw telefoon en begin met uw pc thuis. U kunt verbinding maken met uw bedrijfs- of schooldomein of Azure Active Directory om netwerkbestanden, servers, printers en meer te gebruiken. Het enige dat u nodig hebt, is een internetverbinding en Remote Desktop.
Cortana is uw persoonlijke digitale assistent Cortana kan meldingen over afspraken en deadlines bieden, documenten voorstellen die u mogelijk nodig heeft voor een aankomende vergadering en uw groepsagenda gesynchroniseerd houden. Maak, wijzig en open eenvoudig lijsten met alleen je stem. En Cortana kan naadloos worden geïntegreerd met andere Windows-apps, zoals plaknotities, inktherinneringen en Microsoft To-Do-evenementen.
De multitasking-functies met Office. U kunt uw scherm naar eigen inzicht indelen. Beheer eenvoudig meerdere Office-apps en -documenten op één scherm en maak moeiteloos vier van hen om uw werkruimte te optimaliseren. U kunt ook de gedeelde rand van vastgeroeste apps naar elke gewenste locatie schuiven, waarbij u de grootte van beide apps eenvoudig in één beweging wijzigt.

De Productsleutel, geen doos, geen CD, beschikbaar voor alle taalversies. De sleutel kan de hele tijd worden gebruikt! Als je stickers, CDS of verpakking nodig hebt, neem dan alsjeblieft contact met me op.

Contactgegevens
Shenzhen Tonghe Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Sales Manager

Direct Stuur uw aanvraag naar ons